Fotoğraf Kaynağı: OnePlus

Arka tarafa yazılmış ikonik colette logolu OnePlus 3T Colette baskısı sadece 250 adet üretilecek ve sadece Colette mağazalarında satışa sunulacak.

OnePlus beklenmedik bir hamle yaptı. Şirket, Paris’teki Colette mağazalarında satılacak ve muhtemelen satın alamayacağınız sınırlı sayıda ürettiği özel telefonu olan OnePlus 3T sürümünün duyurusu yaptı. OnePlus sadece 250 adet siyah OnePlus 3T üretti. Ancak bu sürümü satın almamanız çok daha iyi. Evet, özel baskı OnePlus 3T siyah olması bu telefon için yeni bir özellik gibi görünüyor olabilir, ancak yine de uzak durmanızda fayda var.
Tamam anlıyoruz, OnePlus 3T amiral gemisi‘nin dışında ayrıca etrafında meze olarak birşeyler piyasaya sunmak istiyor. Ama bu sürüm kesinlikle dikkat etmeniz gereken bir Android telefonu.

Ama yeni bir telefon almak için €479 civarında miktar harcamayı düşünüyorsanız, OnePlus 3T yerine başka bir şey tercih etmenizde yarar olacaktır. Galaxy S8, LG G6, Huawei P10, 2017 yılında piyasaya sürülen sıcak telefonlardan sadece birkaçı.

Bir OnePlus meraklısı ve hayranıysanız bile, şirketin bundan sonra ne üreteceğini görmek için beklemekten daha iyi bir seçenek olacaktır.

OnePlus 3T, siyah boya dışında, OnePlus 3T özel baskısı size Colette yazılmış bir arka kasa da sunacak. Sonuçta, özel sürüm cihazın Colette’in 20. yıldönümünü kutlaması amacıyla üretildi. İçinde, normal OnePlus 3T ünitelerine güç veren aynı Qualcomm Snapdragon 821 işlemci, 6GB RAM ve 128GB depolama alanı bulunmaktadır. OnePlus 3T‘nin standart fiyatı 64GB sürüm için 439 dolar, 128GB modelinde ise 479 dolar olarak belirlendi.
Eğer ki, bu özel baskıyı elinize almaktaki amac, açık arttırma sitelerinde büyük fiyattan satmaksa, o halde bu telefonu almaya değebilir. Ancak böyle bir cihaz için bir pazar var mı? Her iki durumda da, 21 mart yerel saatle 11.00‘da başlayacaklar olan satışla, yeni oyuncağınızı elinize alabilmeniz için Fransa’ya gitmeniz gerekecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz