OLPC XO Infinity Dizüstü veya Hibrid Tablet Görüntüleri Sızdı

Yeni XO Infinity şeklinde çocuklar için eğitim amaçlı yeni bir dizüstü bilgisayar veya hibrid tablet sistemi geliştirme sürecinde. Şirket Her Çocuğa Bir Laptop kampanyasını bu hafta duyurdu.

Görüntüler Ink, Bits & Piksel sitesinde ortaya çıktı. XO Infinity donanım aygıtı hakkında bilinen çok az detay var ama gelişme yapıldığı şirket tarafından onaylamıştır.

Yeni yayımlanan görüntüler dizüstü ya da hibrid tablete ait olabilir. Söz konusu cihaz hakkında daha fazla bilgi almak istenirse ekran klavyesinin çıkarılabilir olduğunu resimlerden görmekteyiz. Görüntüye göre cihazlar işlemci, kamera, pil ve kablosuz bağlantı ünitesi gibi gereken bileşenleri barındırır ve değişik modüler tasarımı ile donatılmış olduğunu görüyoruz. Bu görüntüler son prototiplere ait olabilir ya da sadece kavram için bilgi olması amacı ile yapılmıştır.

 

OLPC XO Infinity Dizüstü veya Hibrid Tablet Görüntüleri Sızdı
OLPC XO Infinity Dizüstü veya Hibrid Tablet Görüntüleri Sızdı

Ne yazık ki fiyatlandırma ya da dünya çapındaki kullanılabilirliği hakkında hiçbir bilgi OLPC tarafından verilmedi. Ancak şirket bilgileri ve cihaz hakkındaki ayrıntıları yakın bir zamanda açıklayacağını söyledi.

Kaynak: Liliputing

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz