Sosyal paylaşım sitelerinde Demet Akalın ile ilgili bir haber gördüm, merak ettim ne kadar büyüyecek bu haber diye ?

En son dayanamadım, biraz bu haberi irdeleyim dedim…

Ülkemizde çok sevilen bir sanatçı olan Demet Akalın hanımefendi Herkes gibi oda bir anne, ve bir çocuk doğurdu medya çalkalandı tabi bu ünlü olması sebebi ile oluyor, buraya kadar normal, sevenleri hayran kitlesi olması çok doğal.

Hoşuma gitmeyen ise sosyal medyaya malzeme vermeniz!

çok sanatçı var ve özel hayatları asla sosyal medyaya yansımıyor, neden onların hayatı gözler önünde değilde sizin özel hayatınız gözler önünde, onlar ünlü değillermi ? yoksa onlar özel hayatlarını sosyal medyada veya gazetelere malzeme vermemelerinden mi  kaynaklanıyor, ne dersiniz bilmem ama eğer siz dikkatli olursanız ve sosyal medyaya malzeme vermezseniz, sizin hakkınızda bu tür haberler çıkmaz.

Neyse konumuza dönelim Tüm büyük gazete ve onların İnternet sitelerinde Şöyle bir haber geçiyor ( O PİS AĞZINI YAVRUMDAN ÇEKİN) şimdi burda durun!

Siz halka mal olmuş bir sanatçısınız  ve bu halk sizi sosyal sitelerden ve magazin haberlerden, televizyonlardan takip ediyor, nur topu gibi bir evladınız var Allah acil şifalar versin, biraz rahatsızmış Çok Ama çok geçmiş olsun, hasta olmasına çok üzüldüm.

sosyal paylaşım sitesi Intagram’da bir hayranı ona kızının fotoğraflarını neden paylaşmadığını sordu, hay sormayaydı Demet hanım açtı ağzını yumdu gözünü AYNEN Şu ifadeleri kullandı (“Hiç bu kadar magazinin içindeyken gizem oluşturacak bir hailm yok. İlk birkaç ay paylaştık ve kızımda iyi huylu tümör çıktı. Bunu nazara bağladık ve hala tedavisi sürüyor. Neler çektiğimi bir ben bilirim. “Allah aşkına o pis ağzınızı benim melek yavrumdan çekin. Çok bildiğin dünyan sana kalsın, tamam mı? Bir b.k bilmeden de insanların hele bir bebeğin hayatına sakın karışma adını da anma…”)

Şimdi bu olmadı Demet hanım size hayran olan sizin çocuğunuzu merak eden bir hayranını’za bunu yapmamalısınız, keşke ona deseydiniz ki çocuğumun özel hayatını veya resimlerini sosyal medyada paylaşmak istemiyorum lütfen bu konuda anlayışlı olun, veya buna benzer bir kelime kullansaydınız bu olay bu kadar gündem yaratmazdı.

Belkide bu sözleri o anlık öfke ile söylediniz bilemiyorum o anki psikolojinizi, ama işte dedikya siz ünlüsünüz hayranlarınız sizi merak eder, siz hayranlarınızı fanlarınız’ın meraklarını bi şekilde onları incitmeyecek bir ağız ile onlara söyleyebilirdiniz, belki ilerde söylersiniz bilemem ama şuan medyayı bu haber ile meşkul ediyorsunuz.

Dünyanın diğer tarafında o kadar büyük olaylar oluyorki sizin bu sözleriniz gündeme oturmuş şekilde, kimbilir belkide bir gün bizde bir sözümüz ile gündeme yerleşiriz sizin gibi bir polemiğe girersek ( asla dünyada okadar olay varken ben girmem) ama sizin hakaret ettiğiniz üzdüğünüz o takipçiniz bir özür yayınladı,cemile_ms

takipçiniz çok üzgün bu duruma düştüğü için, ben sizden bu takipçinizin gönlünü kazanmanızı bekliyorum, umarım zihnimde gerçekleştirdiğim gibisiniz, umarım o takipçinizden özdür dilersiniz, onun ard niyeti olmadığını bu özür yazısından anlayabiliyoruz.

Sizden beklentim bu tür pozisyonlara düşmemeniz, siz ülkeye malolmuş bir şahsiyetsiniz umarım bir daha sizin hakkınızdan bir yazı yazmam, tekrar geçmiş olsun, dilerim çok sevimli yavrunuza..

Demet Akalın’ın takipçisine yazdığı yazı

demetakalin

Paylaş
Önceki İçerikCanon’ın Mükemmelliği ile Tanışın
Sonraki İçerikSosyal Paylaşım Sitesi Depresyon Sebebi OLabilir
Nöri
Dünyanın ana okulundan mezun, ülkenin kenar mahallesinden geçmiş, Edirne'den Mardin'e kadar yürümek istemiş sonra pişman olmuş, orta halli tipine bakılmaz ama dili papuç kadar birisiyim, düşündüğünü hakaret etmeden iğne gibi batıran bir kişiliğe batı kültüründen nefret eden eeee yeter bukadar..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz