Oculus Rift Güneşi Keşfetmenizi Sağlıyor

Yeni Oculus Rift gösteri sanatçısı D Minor Adagio şeklinde John Murphy tarafından bestelenen müzik eşliğinde Geliştirici Julian Butler tarafından oluşturulan yeni bir sistem.

Yeni Oculus Rift demo kullanıcılara belki de ilk defa, sanal gerçeklik deneyimi için daha rahat bir VR ortamı sağlamak için inşa edilmiştir.

Oculus Rift VR demo Danny Boyle tarafından yönetilen 2007 Sunshine film ile tasvir edilen güneşi gözlem güvertesi kavramı ile sunuyor. Butler açıklıyor:

-Kanepede güneşi izlemeniz için kendinize bir kaç dakikanızı ayırın.  Danny Boyle tarafından yönetilen 2007  Sunshine güneş tasviri benim fanlarıma hediyedir.

Bu rahatlatıcı ve etrafa biraz zaman geçirebilirsiniz. Oculus Rift deneyimleri olması gerekiyordu ve yaptık. Görüntüleme güverte camına yaklaşınca otomatik olarak çalışır. John Murphy ğ Adagio D Minor-   çıkıntılarını baz aldı.

 

Oculus Rift Güneşi Keşfetmenizi Sağlıyor
Oculus Rift Güneşi Keşfetmenizi Sağlıyor

Komşu bilim laboratuarında Güneş Dinamikleri Gözlemevi monitörlerde bilgilerini görüntüledi ve ilk kez VR yaşanan olaylar için iyi bir tanıtım yapacak.-

Kaynak: Ovr

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz