2015 Dünyanın En Lüks Otomobili ödülü ve En Performanslı Otomobili ödülü S Serisi Coupe ve Mercedes – AMG GT oldu. Otomobil yapımı denilince şüphesiz akla gelen üreticilerin başında Almanlar yer alıyor. Alman arabaları bu yılda zirveyi çekiyor.

2015 Dünyanın En Lüks Otomobili ödülü ve En Performanslı Otomobili ödülü S Serisi Coupe ve Mercedes – AMG GT oldu. Otomobil yapımı denilince şüphesiz akla gelen üreticilerin başında Almanlar yer alıyor. Alman arabaları bu yılda zirveyi çekiyor.

Bu yılki Dünyanın En İyi Otomobili ödülünü Stuttgart merkezli Mercedes-Benz aldı. Mercedes-Benz C Serisi’yle yarışmayı kazanan Alman üretici, tam 5 farklı ödülden 3’ünü evine götürmeyi başardı. Yarışmada 2. Ford Mustang ve 3. ise Volkswagen Passat seçildi.

Mercedes’in diğer kazandığı 2 ödül ise 2015 Dünyanın En Lüks Otomobili ödülü ve 2015 Dünyanın En Performanslı Otomobili ödülü oldu.

Bu ödülleri sırasıyla S Serisi Coupe ve Mercedes – AMG GT modelleriyle kazanmayı başardı.
Verilen ödüllerde 2015 Dünyanın En Çevreci Otomobili yer alıyordu.

Bu ödülü ise diğer bir Alman arabası BMW kazandı. BMW, ödülü BMW i8 modeliyle kazanmayı başardı. 2015 Dünyanın En İyi Tasarım ödüllü otomobili ise Citroen C4 Cactus’e gitti.

Dünyanın En İyi Otomobili ödülünü Stuttgart merkezli Mercedes-Benz aldı. Mercedes-Benz C Serisi 5 farklı ödülden 3'ünü kazandı
Dünyanın En İyi Otomobili ödülünü Stuttgart merkezli Mercedes-Benz aldı. Mercedes-Benz C Serisi 5 farklı ödülden 3’ünü kazandı
Dünyanın En Çevreci Otomobili BMW kazandı.  BMW i8 modeli
Dünyanın En Çevreci Otomobili BMW kazandı. BMW i8 modeli
 Dünyanın En İyi Tasarım ödüllü otomobili Citroen C4 Cactus
Dünyanın En İyi Tasarım ödüllü otomobili Citroen C4 Cactus

Sizce Bu otomobiller bu ödüllere layıklarmı tasarım ve performan, çevre dostumu ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz