Nokia 9, iPhone 8’e Rakip Mi Olacak?

Neredeyse saf bir Android sürümünü çalıştıran tür Yeni Nokia akıllı telefonlar, bazı pazarlarda yakında piyasaya çıkacak. Bununla birlikte, Nokia 6, Nokia 5 ve Nokia 3, MWC’de sergilendi; ama amiral gemisi değil tabiki de. IPhone 8 ve Galaxy S8 ile rekabet edebilecek Nokia markalı telefon arıyorsanız, HMD Global’in henüz resmi olmayan bir cihaz olan Nokia 9’u beklemeniz gerekecek. Ancak, Nokia 9‘un söylentileri, tam özellikli lansmanı beklerken, erken özellikler, çıkış tarihi ve fiyatlandırma ayrıntılarıyla doldu.

Birkaç gün önce, NokiaPowerUser’dan bir rapor, birkaç gün önce iddia edilen Nokia 9 özelliklerinin bir kısmını ortaya koydu. Aynı kullanıcı Nokia 9‘un temmuz ayının sonu veya Ağustos ayının başında tanıtılacağını ve üçüncü çeyreğin sonunda veya daha sonra piyasaya sürüleceğini söyledi.

Telefon’da, bir Qualcomm Snapdragon 835 işlemci paketi bekleniyor ve bu da telefonun nedeni oldu. Şu anda, Galaxy S8, Qualcomm’un en yeni high-end chiplerine erişebilen tek akıllı telefon özelliğinde.

AMERİKA VE AVRUPA FİYATI DA SIZDIRILDI

NokiaPowerUser, ayrıca Nokia 9‘un Avrupa’da 749€ civarında, Amerika’da 699$ civarında olacağını söylüyor.

Çinli sızıntıcı KK, Nokia 9 teefonunda 5.5 inçlik 4K OLED ekran, Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, 6GB RAM, 64 / 128GB’lık ekranlar yer aldığını açıkladı. 22 megapiksellik arka kamera, 12 megapiksel çözünürlüklü selfie kamera, 3,800 mAh pil, Hızlı Şarj 4,0 desteği, Nokia OZO ses, IP68 toz ve su geçirmez sertifika ile  sahneye Android 7.1.2 Nougat ile geleceğini  söylendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz