Netflix Çevrimdışı Görüntüleme Artık PC ve Tabletlerde!

Netflix, çevrimdışı görüntüleme sayesinde, akıllı telefon ve tabletlerinizde internet olmadan Netflix’e ait film, belgesel veya TV programlarını indirip depolayabileceksiniz.

Netflix geçtiğimiz yıllarda iOS ve Android‘de çevrimdışı görüntüleme desteği ekledi ve bugün  aynı özelliği Windows 10‘a getiriyor. Güncellenmiş Windows 10 uygulamasına şimdi ulaşmak için , Netflix kataloğunun bir alt kümesi, seyahat halindeyken olduğu gibi, bir ağ bağlantısı yoksa görüntülenmesi için bilgisayarınıza veya tablet bilgisayarınıza yüklenebilir.

Ek olarak bugün MSpoweruser, Microsoft ve Windows haberleri için gayriresmi bir kaynak tarafından erken tespit edildi.

Netflix‘in bir sözcüsü, bu özelliği şu sözlerle doğruladı: “Bugün, Netflix uygulaması Windows 10 dizüstü bilgisayarlar ve tabletlerdeki indirme özelliklerini destekleyecek. Bu özelliği daha fazla üyeye sunacak yeni yollar keşfediyoruz ve daha fazla kişinin hareket halindeyken Netflix’i kullanmalarını kolaylaştırıyoruz “dedi.

IOS ve Android mobil cihazlarda kullanıma sunulmaya benzer şekilde, haklı konular nedeniyle çevrimdışı görüntüleme Netflix’te herhangi bir başlık için mevcut değildir. Bunun yerine, özellik yalnızca Netflix Orijinalleri ve lisanslı içeriğin bir karışımı ile sınırlı.

Bu çevrimdışı katalog, cihazdan bağımsız olarak kalıcıdır. – iOS, Android veya Windows 10 -, lisans kısıtlamalarına bağlı olarak bölgeye göre biraz farklılık gösterebilir.

İçeriği indirmek zor değil – güncellenmiş uygulamada, Windows 10 cihazınıza kaydetmek için izlemek istediğiniz şovun, filmin veya bölümün yanındaki aşağı oka dokunmanız yeterlidir. Ayrıca, menüdeki “İndirilebilir” adlı yeni bölümden indirilebilecek şeylere göz atabilirsiniz. Burada, “İndirilenler” adlı başka bir sekme, bu içeriği yönetmenize izin veriyor.

Netflix, bu özellik artık dünya çapında kullanıcıların kullanımına sunulduğunu doğruladı.

Bazı Kullancılar Hata Raporunda Bulundu

İlk uygulayıcılardan, indirmelerin kendileri için düzgün çalışmadığını gösteren birkaç raporun olduğunu unutmamak gerekir. Desteklenen bir cihazda içerik indirmeye çalıştıklarında “bir sorun oluştu” diyen bir “indirme hatası” mesajı alıyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz