Moto Hint

Moto Hint Eylül ayında ilan edilmişti. Bir İngiliz perakendeciye göre Aralık ayında İngiltere’de Moto Hint sunulmaya başlayacak ve bunun bu şekilde olduğunu o perakendeci duyurdu.

Moto Hint akıllı telefonunuz üzerinde kontrol sağlamak için tasarlanmış bir Bluetooth kulaklıktır. Cihaz sesli komutlar ile çalışır ve gayet küçüktür.

Moto X çiftine bugün hava nasıl ve benzeri sorular sorduğunuzda kulağınıza doğrudan cevap olarak bugünün tahmini şudur ya da şöyledir diye cevap gelecektir. Ayrıca, bildirim duymak ve aramaları yapmak için dokunma veya telefonunuza bakmak zorunda kalmadan kulaklıkla sesli olarak halledebilirsiniz ve telefona dokunmadan mesaj gönderebilirsiniz.

Önümüzdeki ay İngiltere’de ilan edilen Moto Hint Clove sitesine satışa sunulacaktır. Preakende olarak satılacak ürünün fiyatı 99 Euro olacaktır. Aralık ayında İngiltere üzerinden sipraiş ile satın alabileceksiniz. Ön siparişlerin açılması da birkaç güne gerçekleşecektir.

Moto Hint
Moto Hint

Kaynak: Clove

Paylaş
Önceki İçerikKontrol Ve Kolaylık İçin LG Pad
Sonraki İçerikAndroid İçin Office Güncellendi
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz