Minix Neo X8-H Plus TV Kutusu

Minix Android uygulamaları çalıştırmayı sağlayan 4K görüntülü yeni bir TV kutusu tanıttı. TV’nizde WiFi veya Ethernet üzerinden internette sörf yapma imkanı sağlıyor.

Minix Neo X8-H Plus, yaklaşık 160 dolar fiyat için artık kullanılabilir. Yani piyasada daha pahalı Android destekli TV kutuları bulunur ama aynı zamanda kendi türünün en güçlü cihazlarından biridir.

Neo-X8 H Plus, Mali 450 grafik, 2GB RAM, 16GB ve depolama ile 2 GHz Amlogic S812 ARM Cortex-A9 dört çekirdekli işlemci bulunuyor.

Aynı zamanda 4K çözünürlüğe kadar H.265 / HEVC video oynatımı için 802.11ac WiFi, Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.0 ve desteği vardır.

Bir HDMI kablosu ile TV’ye kutusunu bağlayabilirsiniz ve bir 3.5mm mikrofon ve kulaklık / hoparlör jakları yanı sıra optik S / PDIF çıkışı, bir IR alıcısı, bir microSD kart okuyucu, 3 USB 2.0 bağlantı noktası vardır. Ayrı bir güç girişi ile birlikte mikro USB bağlantı noktası da bulunuyor.

Aynı zamanda bir kızılötesi uzaktan kumanda ile birlikte geliyor ve harici bir anteni de bulunmaktadır.

Android 4.4 Kitkat yerine Google’ın yeni Android TV yazılımıyla çalışır. Yani Google Nexus Player gibi bir cihaz üzerinde Minix Neo X8-H Plus daha fazla uygulamaları çalıştırmak mümkün olacak demektir.

Geekbuying ve Gearbest sitelerinin her ikisinden de yaklaşık 160 dolar fiyat ile  Minix Neo X8-H Plus’ı satın alabilirsiniz.

 

Minix Neo X8-H Plus TV Kutusu
Minix Neo X8-H Plus TV Kutusu

Kaynak: Hereatap

Paylaş
Önceki İçerikMeizu MX4 Pro Akıllı Telefon Çin’de Satılıyor
Sonraki İçerikHayatın Fotoğrafı Samsung WB 150 İncelemesi
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz