Microsoft, Windows RT’ye Kapanış

Microsoft, Surface 2 tabletini üretmeyi durdurdu. Artık şirket bir daha Windows RT cihazları yapmayacağını teyit etti.

Microsoft, bir süre Nokia Lumia 2520 tablet ile tek Windows RT cihazı olmasına rağmen, Windows RT tablet üreticileri başkalarını da başlattı.

Microsoft artık üretilen son RT tabanlı cihazın Nokia Lumia 2520 tablet olduğunu  Verge’de onaylamıştır. Aşağıdaki Microsof’tan bir açıklama görebilirsiniz.

Artık Nokia Lumia 2520 üretiyoruz; Microsoft Perakende Mağazaları, MicrosoftStore.com, üçüncü taraf perakendeciler ve satıcıları ziyaret etmelisiniz. Nokia Lumia 2520 satın almak isteyenler son kez RT ile buluşacak.

Microsoft, Windows RT cihazları bir daha üretilmeyecek ve anlaşıldığı gibi üretilen ürünlerden sonuncusu bu tablet olacak.

 

Microsoft, Windows RT’ye Kapanış
Microsoft, Windows RT’ye Kapanış

Şirket tabletleri, akıllı telefonlar, PC’ler ve Xbox konsolu birleştirmek için tasarlanmış sonraki büyük OS’yi kısa bir süre sonra Windows 10 ile başlatacak.

Kaynak: The Verge

Paylaş
Önceki İçerikSamsung Hindistan’da Kaybediyor!
Sonraki İçerikBANK ASYA’YI SİYASİLER , BORSA’YA SIZDIRIMIŞLAR
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz