MICROSOFT’TAN YENİLİK

Microsoft’un dijital ses asistanı için, bu, Google Asistanı gibi rakiplerle rekabet etmeye devam etmek için güzel ve büyük bir adım. Kullanıcılar, Google Assistant’ın cihazınızın kilidini açmasına izin veren geçiş özelliği etkin olduğu sürece, kilit ekranından kolayca kullanılabiliyor.

Bugünkü değişikliklerin Microsoft’un geçen ay sunduğu Cortana güncelleştirmesinden farklı olduğunu belirtmek gerekir ki burada Cortana’nın gün içindeki planlarınızı görebilmekte. Günümüzde kullanıcılara sunulan güncelleme, Cortana ile etkileşime girmeyi ve yalnızca app’dan bilgi görüntülemeyi değil, görevleri tamamlamayı da mümkün kılıyor. Yeni etkileşim imkânı ile, soru sormak ve cevaplar almak, takvim tarihleri ayarlamak ve kilit ekranından daha fazlasını sunabilirsiniz.

Aşağıdaki Play Store düğmesine tıklayarak indirebilirsiniz.

Kilit ekrana ek olarak, Cortana Home da biraz yükseltme yaptı, kullanıcılar belirli bilgileri hızlı bir şekilde inceleme fırsatı bulabilecekler. Cotana Home’un yeni ayrıntıları planlanmış etkinlikler ve anımsatıcılar, çalışma için hava durumu ve seyahat süresi ve yeni bir kart stili görsel biçimine sahip. Microsoft ayrıca listeleri güncelledi ve artık kullanıcılar için daha kolay erişime sahip olacaklarını söyledi. Cortana daha önce yalnızca belirli mağazalarda kullanıma sunulmuştu, ancak günümüzün güncellemesiyle Cortana, daha önce kullanıcıların yüklemesi mümkün olmayan bölgelerde de kurulumu mümkün hale getirildi. Güncelleme Play Store‘da zaten mevcut olduğundan, yüklü olan kullanıcılar uygulamayı otomatik olarak güncelleştirmediyse ve henüz kontrol etmemiş olan herkes için mevcut güncellemeyi uygulamalarım listesinden görebilirler.

[appbox apps com.microsoft.cortana googleplay]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz