Mercedes ‘ in Yeni Sokak Savaşçısı

Mercedes ‘ in Yeni Sokak Savaşçısı

AMG patronu olan Tobias Moers, güçlü araba deyince herkesin aklına gelen AMG serisinin daha sert ve daha hızlı olanı bir modelini araba aşıklarına sunuyor. Modelin kendince tarzını yansıtan bir isim koymayı da unutmayan Tobias “Sokak Savaşçısı” diye tabir ettiği versiyonunu üretmek için kolları sıvadı. Black Series diye adlandırılan seri içindeki bu sokak savaşçısı farklı tasarım ve seğmenleriyle iki kapılı yasal bir yarış arabası olacağa benziyor.

Moers, önce A45  serisini 355 bhp ve 2.0 litre turbo motorlu çıkacak olan model için biraz daha işi zorlayarak farklı yanını ortaya koydu. Daha güçlü bir motorla çıkacak olan bu savaşçı 4,5 saniyede 100 km hıza ulaşacak şekilde dizayn edildi.

Ancak bu modeli sokaklarda savaşırken görmek istiyorsak daha çok bekleyeceğiz. Çünkü Moers, ellerinde çok fazla yapacakları iş olduğunu ve bu modellerin daha hızlı çıkabilmesi ve kullanıcıları ile buluşabilmesi için mühendislerimizin daha çok çalışması gerektiğini sözlerine ekledi. Bu sebeple AMG kullanıcıları seri içinde satışta olan A 45 AMG 4MATIC  ve A 45 AMG Edition 1 kullanmakla yetinecekler. Kısacası zaman bulduklarında üretime alacakları bu savaşçı modeli hem tasarımıyla hem de mühendislik yönüyle olağan üstü yüksek performans sunacak. Bu otomobil heyecan verici bir estetikle görsellik ve güç getirerek yolları aşındıracak.

Kaynak: gtsprit

 

Mercedes ‘ in Yeni Sokak Savaşçısı
Mercedes ‘ in Yeni Sokak Savaşçısı
Paylaş
Önceki İçerikWindows ve Windows Phone için Wunderlist Yeniden Tasarlandı
Sonraki İçerikEfsane Geri Döndü; Nokia N1
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz