Mercedes G Class Sürümü 35 Duyuruldu

Mercedes G Class Sürümü 35 Duyuruldu

Mercedes G Sınıfı 35. doğum gününü kutlamak için tasarlandı ve şirketin bazı özel baskı modelleri taşıyor. Mercedes G Class Edition 35 G350 ve G500 sürümlerinde mevcut olacak.

Bu yeni Mercedes G Class Edition 35 aracı özel 5 adet tekerlek ve 18 inç jantlardan oluşuyor. Yeni tamponlar ve daha fazla içeriği bulunacak. İç ve dış bazı küçük tasarım değişiklikleri ile gelecek.

35 yıldır değişmeyen vücut yapısı sürekli gösterildiği gibi kendi çizgileri ile tasarımın tek yol olduğu uzak G-Sınıfı girişimleri gibi değil. G 350 BlueTEC ve G 500 modelleri yıldönümüne denk bir kez daha ortaya çıkacak. Bunu göstermek için, özel Sürümü 35 özel modeli mevcut. 18-inç 5 kollu hafif alaşım jantlar, aydınlık ön ve arka tampon, tekerlek kemer astarları, dış aynalar ve obsidyen siyah metalik çatı siyah ışıltı ile hareketlendirilmiş. Birlikte designo mistik parlak beyaz veya paladyum gümüş metalik boya içeriyor. Bu son derece heyecan verici bir kontrast oluşturmuş. Ayrıca vücut için obsidiyen siyah metalik boya seçebilirler. Çünkü herkes biraz daha ince bir şey arıyor.

Ardından özel tasarım özellikleri uyumlu genel görünüm ile tamamlanmış. AMG jant-kemer alevlenişinden ve koltuk ayar düğmesi paneli ve hoparlör veya kapı ile egzoz sisteminin yanı sıra radyatör ızgarası kromu ile Chrome paket şeklinde dizayn edilmiş. Krom çerçeveli G 500 de dahil olmak üzere, standart-fit Spor paketi yer alıyor. Mercedes-Benz yazısı ile bagaj bölümünde eşik paneli sayesinde araç daha cazip hale getirilmiş.

Kaynak: gizmag

Mercedes G Class Sürümü 35 Duyuruldu
Mercedes G Class Sürümü 35 Duyuruldu
Paylaş
Önceki İçerikXbox One İçin Vine Uygulaması Çıktı
Sonraki İçerikLGA1150 İşlemciler İçin Mini-PC Shuttle XPC Barebone SH81R4 Tanıtıldı
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz