Mercedes AMG GT yeni otomobil ABD’de satışa sunulacağı hakkında haberleri geçen yıl almıştık. Ama Amarika’dan önce Avrupa’da 115.430 € için perakende olarak satılacağı ilan edildi.

Jalopink ABD’de de satılacak Mercedes iç belgesi almış olan yeni Mercedes AMG GT otomobil için fiyat detaylarına ulaştı. ABD’de araba 129.900 $ için perakende olarak satışa sunulacağı ortaya çıkarıldı.

Giriş seviyesi modeli için ayrıca AMG GT S ve AMG GTS Edition’ı 1 içerecek olan şirket iki diğer modelin sürümleri için fiyatlandırma konusunda bilgi vermedi ve ABD’de satışa sunulacağına dair bir açıklama yapmadı. Hiçbir detay yer almamasına rağmen otomobiller merakla bekleniyor.

 

Mercedes AMG GT Satışta
Mercedes AMG GT Satışta

Yeni AMG GT’nin bilinen özelliklerinden bahsetmek gerekirse, 4.0 litre V8 çift turbolu motor ile donatılmıştır. GT 462 HP ile donatılmıştır ve 4 saniyede 0 dan 100 km ye ulaşır. AMG GT S ise 510 HP ile gelecek ve 0 dan 100 km’ye 3.8 saniye ulaşacak.

Kaynak: Jalopink

Paylaş
Önceki İçerikYeni 12 inç MacBook Air Görüntüleri
Sonraki İçerikTwitter Kullanıcılarından Ne İstiyor?
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz