McLaren P1, sadece bir avuç olan dünyanın en seçkin süper arabalarından biridir. Arabanın her yönü ciddi derin cepleri olan bir meraklıları bir araya gerektirir. Eğer McLaren gibi daha egzotik bir şey için para harcamaya eğiminiz varsa onunla çılgın hayalleri gerçek yapabilirsiniz.

McLaren Özel Harekat Bölümü son zamanlarda Miles Nadal adında zengin bir işadamı için türü P1 olan ve üretilemeyeceği düşünlerin P1 arabayı yarattı. Özel P1 ünlü Körfez yani Gulf  üniformasını giyer ve Körfez renkleri giydirilmiş olması McLaren F1 GTR yarışları bir ilham olduğu söylenir.

Arabanın dış arka spoyler uzanan renk düzeni ile mavi ve turuncu bol miktarda bulunuypr. Arka difüzör, yan eşikler ve ön splitter da turuncu çizgili giyiyor. Mavi ve turuncu Alcantara çizgili direksiyon simidi yaptığı gibi arabanın içinde, şalt bazı mavi ve turuncu yerini almış durumdadır. Özel olan bu aracın yani bu özel P1’in maliyetinin ne kadar olduğu üzerinde konuşulmadı ama yakın zamanda meraklar üzerine açıklanacağı kesindir.

 

McLaren P1 Süper Araba Görücüye Çıktı
McLaren P1 Süper Araba Görücüye Çıktı

Kaynak: Topgear

Paylaş
Önceki İçerikApple MacBook Air Üretimi Başlıyor
Sonraki İçerikHuawei Ascend GX1 Resmen Açıklandı!
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz