McLaren P1 GTR Resmi Oluyor

Yeni McLaren P1 GTR gelecek ay Cenevre Uluslararası Motor Show’da olacak ve şimdi McLaren yeni P1 GTR aracını resmi odaklı hale gelmiştir.

Yeni McLaren P1 GTR sınırlı bir üretim olacak ve araba büyük bir 986 HP ile gelecek. Bunun 789HP si 3.8 litre twin turbo V8 benzinli motor ve 197 HP si de elektrik motor olacak.

Tasarım Konsepti sadece altı ay önce sunuldu. Parça-adanmış 1000PS McLaren P1 GTR sadece küçük değişiklikler ile sınırlı üretim biçiminde 85. Uluslararası Cenevre Motor Show’da ilk olacak. Cenevre gösterisinde en çok dikkat çeken değişiklik spor üniforması olacak. İspanya’da Circuit de Catalunya, daha sonra başlatulacak McLaren P1 GTR Sürücü Programına katılacak olan şanslı birkaç kişi aracı kullanacak. Tasarım sarı ve yeşil McLaren F1 GTR ile gelecek.

McLaren P1 GTR Resmi Oluyor
McLaren P1 GTR Resmi Oluyor

Şirketin web sitesinde yeni McLaren P1 GTR hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. araba £ 1.900.000 fiyat üzerinden perakende satılacaktır.

Kaynak: Mclaren

Paylaş
Önceki İçerikYeni GTA Spano 925 HP Cenevre’de Olacak
Sonraki İçerikLenovo’nun Super Akıllı Telefonu Vive Shot!
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz