Mazda 2015 sürümü için Mazda 6 fiyatlandırma ortaya koymuştur. Her iki benzinli ve dizel türevleri kullanılabilir olması için, Mazda 6 £ 19.795 üzerinden satışa çıkacaktır.

Son LA Motor Show’da, şirket tarafından hem dış hem de iç olarak üzerinde çalışılan ilk Mazda 6 olmuştur.

Mazda Ön paneli, yeni DAB radyo, daha büyük bir 7-inç dokunmatik ekran eğlence paneli, elektronik park freni ve bir arka koltuk ısıtıcısı tasarlayarak Mazda 6’ye daha lüks bir görünüm vermek için çalıştı. Mazda’nın MZD servis yetkileri eğlence kurulumu yaptı.

Bildiğim kadarıyla dışı ile ilgili olarak sadece güncellenen CX-5 SUV olarak dikkati çeken Mazda 6’da  yeni LED far tasarımları dahil önem vermiştir. Diğer alanlardan bazıları ön ızgaranın etrafında yerleştirilmiş olan  hem ön ve arka, köpekbalığı yüzgeci radyo anteni ve renk aralığı seçenekleri daha fazla sayıda yer alıyor.

Diğer ayrıntılandırmaları arasında adaptif LED farlar, şerit tutma ve sürücü yardım sistemleri dikkati, elektronik el freni, head-up display bulunur. Mazda 6 dizel varyantı şimdi Mazda’nın son dört tekerlekten çekiş sistemi barındırıyor.

 

Mazda 6 Fiyatı Açıklandı
Mazda 6 Fiyatı Açıklandı

Kaynak: Techinews

Paylaş
Önceki İçerikLagonda Taraf Yeni Pazarlara Açılacak
Sonraki İçerikSosyal Medya
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz