Maserati Alfieri 2016 Yılında Tanıtılacak

Maserati Alfieri yılın başlarında bir konsept otomobil olarak ilan edildi. Maserati bu yeni spor coupe araç 2016 yılında üretime başlanmak için onay almıştır.

Bu işlevsel otomobili daha sonra 2017 yılındaki yeni modeli takip edecektir. Maserati Alfieri bir Cabrio versiyonu tarafından takip edilecek ve araç için konsept otomobil olarak aynı isim kullanılacak.

Yeni Maserati Alfieri da 444 HP ve 513 HP ile üst modeli ile sunulan iki tüm tekerlekten çekiş seçenekleri olacak. Ancak araç, arkadan çekişli olacak, bir 404 HP 3.0 litre V6 motor turbo özelliği ile bürünmüş olarak üretilecek.

Motor yelpazesinin seçimi coupe ve convertible versiyonları olacak. Hem de mevcut olacak olan giriş seviyesi bir model fiyatları ile İngiltere’de civarında 60.000 Eurodan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak.

Şirket ayrıca eserlerinde diğer bazı yeni araçların olduğunu açıkladı. 552 HP ile 3.8 litre V8 motoru ile gelecek yeni bir Maserati Granturismo modeli de üretilecek. Ancak bu model 2018 yılında satışa sunulacak.

Maserati Alfieri 2016 Yılında Tanıtılacak
Maserati Alfieri 2016 Yılında Tanıtılacak

Kaynak:  autocar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz