Mansory Porsche Panamera Turbo

 

Almanya’nın en popüler modifiye firmalarından biri olan Mansory, son çalışmasını Porsche Panamera Turbo 2014 modeli üzerinden gerçekleştirdi.

Araçta ilk bakışta oldukça etkileyici body kit çalışması yapmış. Stock halindeyken de kendine çeken bir tasarıma sahip olan Porsche Panamera Turbo’nun üzerindeki Wide Body’i andıran kullanım parçalarına bakarsak aracı yarışçı kimliğine bürüyen yeni kaput dikkat çekiyor.

Yeni ön ve arka tampon, genişletilmiş çamurluklar, yan yedekler, bagaj üstü spoyler, arka kapı ve arka difüzörü çok iyi şekilde tamamlayan egzoz çıkışları da kullanılmış. Fabrika çıkışı 19 inç jant kullanılmış ve 285 / 40 ZR 19 boyutunda lastikler 22 inç’lik jant takımıyla değiştirilmiş. Ön kısımda 265 / 30 R22 arka kısımda ise 305 / 25 R22 boyutundaki lastiklere yer verilmiş.  Ayrıca Porsche Panamera Turbo’da yeni süspansiyon sistemiyle yükseklik ayarlaması da yapılıyor.

Dıştaki değişimler yapılmış ama iç mekanda pek fazla değişime gidilmemiş. Aracın içerisinde büyük değişimler yapılmamış. Dış mekanlardaki baskın sportif yapıyı desteklemek gerektiğini düşünmüşler. Dışarıdaki sportif havayı desteklemek için karbon fiber kaplama detayı direksiyon simidi, kapı yanları, kapı eşikleri ve kokpit gibi birçok farklı alanda kullanılmış. Daha sonra değişimi tamamlamak içinde Mansory markasının kendi tasarımı alan paspas seti ve pedal kullanılmış. Mansory imzalı setlerle iş bitirilmiş ve modifiye işlemi Porsche Panamera Turbo için tamamlanmış olmuş.

Mansory Porsche Panamera Turbo
Mansory Porsche Panamera Turbo
Paylaş
Önceki İçerik2014 Model Land Rover Discovery Sport Tanıtıldı
Sonraki İçerikYeni Kasa Fortwo ve Forfour Resmi Olarak Tanıtıldı
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz