Ağ operatörleri US Cellular ve Sprint, LG G6 akıllı telefon için kayıt yaptığını açıkladı. Müşterilere kârlı fırsatlar sunacakları gibi, Sprint bile müşterilerine ücretsiz bir LG 49 inçlik HDTV veriyor. (LG Newsroom)

Sprint ve US Cellular da ağlarında LG G6 ürününü satmaya başladıklarını açıkladı. Bu fiyat, Verizon Wireless, AT & T ve T-Mobile’ın sunduğu LG G6 için sundukları tekliflerine de oldukça yakın.

Sprint Offering Nedir?

Sprint, Verizon gibi, LG G6‘ya yönelik ön siparişleri de kabul etmeye hazır. Ayrıca, ücretsiz bir Google Evde hoparlör sunarak kârlı bir teklif sundu. Buna ek olarak Sprint, alıcılara 49 inç’lik LG 1080p HDTV’yi de ücretsiz olarak vereceklerini açıkladı.
Bu teklifler sınırlı bir süre geçerlidir ve yalnızca çevrimiçi kayıt yoluyla alınabiliyor.

Sprint, iki yıl boyunca uzatılmış 29.50$ ‘lık bir aylık maliyet için LG G6 ürününü sunuyor. Müşteriler de 708 dolar tutarında bir bedel ödeyebilir. Mobil cihazın nakliye işlemleri 7 Nisan’da başlayacak ve bu nedenle şirket bu tarihten önce maksimum kayıt sayısına ulaşmaya çalışacak.
Bu, gelişmiş şebeke kapsama alanından ve daha hızlı veri hızlarından yararlanan Sprint’in ilk HPUE özellikli telefon olacak.
Sprint CTO John Saw “LG G6’nın başlangıcı, küresel HPUE ekosisteminin geliştirilmesinde atılmış önemli bir adımdır ve teknolojinin Aralık ayında standartlaştırılmasından sonra rekor bir sürede ilerleme kaydedilmesini sağlıyor” dedi

Operatör akıllı telefon’u buz platin ve siyah seçenekleri ile sunacak. LG G6‘ya Sprint’den bu bağlantıyı ön sipariş verebilirsiniz

US Cellular Masaya Getiriyor?

US Cellular ayrıca 7 Nisan’da LG G6 modelini de sunacak. LG G6’ya yönelik ön siparişler Sprint’den bir hafta sonra başlayacak. Cihazın ön siparişleri hem mağazalardan hem de operatörlerin kullanımından sağlanacak. Online mağazada ise  LG G6, 7 Nisan’dan itibaren satışa sunulacak. “LG G6’yı 30 aylık Perakende Taksitli Sözleşme ile 597,60 dolar bedel karşılığında satın alan satış öncesi müşteriler,  297.60 ABD Doları tutarında bir ABD Cep telefonu promosyon kartı alacak ve taşıyıcıya göre ek şartlar, koşullar ve / veya ücret uygulanabilir”.

TechnoBuffalo tarafından yapılan açıklamaya göre $129 değerinde satışa sunulan Google Home akıllı hoparlörünü de hediye alabilmeniz için, 17 nisandan önceki bir tarihte ABD’nde bir LG G6 ön siparişi vermek ya da satın almanız gerekecek. US Cellular ücretsiz bir TV hizmeti sunmuyor. LG G6, camla kaplanmış dış görünümü ile metalik, şık bir tasarıma sahiptir. Telefon 5.7 inç QHD + ekrana sahip ve 18: 9 en / boy oranı sunuyor. LG G6, bir Qualcomm Snapdragon 821 işlemcisinde çalışıyor ve 4 GB RAM barındırıyor.
US Cellular‘ın sunduğu LG G6 fiyatlandırma bu iki modelden daha ucuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz