LG G6'nın görüntüsü ve rengi neler olacak?

LG önceki sürümünü etkileyici bir şekilde piyasaya sürülmesinden sonra, LG G6’nin kesinlikle kanıtlayacak çok şeyi var. LG G6 sürüm tarihi, özellikleri, özellikleri ve fiyatı hakkındaki herşeyi inceleyeceğiz.

 

LG G6 hakkında bilmeniz gereken her şey

(Güncellenme Tarihi: 25 Şubat 2017) Artık LG G6‘nın piyasaya sürülmesinden bir gün uzaktayız; bu nedenle, tüm renk seçeneklerinde telefona nihai tasarım olarak görünen şeyin farkına varıyoruz.

Bu yeni sızıntı, Truva atısını Twitter’a gönderen, aşağıdaki iddia edilen renk seçeneklerini ortaya koyan çok üretken ve yenilikçi gazeteci Evan Blass‘dan geldi: Mistik Beyaz, Astro Siyah ve Buz Platin.

Kontrol ediniz:

LG G6 çıkış tarihi birkaç gün geride kaldı ve gelecek amiral gemisi akıllı telefonumuzdan nelerin bekleneceğine dair çok iyi bir fikrimiz var.

LG G5, en azından rakibinin en üstündeki Samsung Galaxy S7‘ye kıyasla, ılık bir resepsiyona indi. Şimdi LG, en büyük rakibiyle mücadele etmek için çok fazla baskı altında ve LG G6, kısa vadede en iyi fırsatıdır.

LG G6‘nın bugün (26 Şubat’ta) gelmesini ve Google’ın yeni Android 7.0 Nougat işletim sistemini gemide taşımasını bekliyoruz. LG, cihazın ekran görüntü oranını ve LG’nin “en iyi akıllı telefon sesi” olarak tanımladığı şey için yükseltilmiş bir dörtlü DAC özelliğine sahip olacağı gerçeği de dahil olmak üzere telefonla ilgili ayrıntılı bilgi verdi. İncelemeniz için de bu teaser videosu var.

İlgili Haber için tıklayınız: MWC 2017

LG G6 Sıkça Sorulan Sorular

LG G6 ne zaman piyasaya çıkacak? 26 Şubat’ta (doğrulandı), 10 Mart’ta satışta (söylenti var)

LG G6 hakkında yeni neler var? SD820 / 821 çipi, Android 7.0 (beklenen)

LG G6 ne kadara mal olacak? En iyi tahmin: £500 +

İlgili Haber : LG G5 Fiyatı Belli Oldu

İlgili Haber: LG G5 Satış Tarihi 1 Nisan Olarak Belirlendi

 

LG G6 İngiltere ve ABD’de ne zaman piyasaya sürülecek?

LG, halihazırda LG G6‘nın 26 Şubat 2017’de Barselona’nın yıllık teknoloji fuarında MWC 2017‘de ilan edileceğini doğruladı.

Ne yazık ki, telefonun gerçekten ne zaman satın alınabileceğini bilmiyoruz. Öncelikle, önceki LG amiral gemisi akıllı telefonları İngiltere’de duyurulmuştu ve piyasaya sürülüş tarihleri şu şekildeydi:

  • LG G6 – 26 Şubat (ilan edildi), TBC (sürüldü)
  • LG G5 – 21 Şubat (ilan edildi), 8 Nisan (sürüldü)
  • LG G4 – 28 Nisan (ilan edildi), 28 Mayıs (sürüldü)
  • LG G3 – 27 Mayıs (açıklandı), 27 Haziran (sürüldü)
  • LG G2 – 7 Ağustos (açıklandı), 12 Eylül (sürüldü)

Gördüğünüz gibi, LG’nin geçmişi, gerçek çıkış tarihini tahmin etmeyi çok daha zorlaştırıyor; Önceki başlatmalara dayanarak telefon için en az bir ay bekleyeceğinizi söyleyebiliriz.

Şimdiye kadar gördüğümüz tek gerçek sızıntı Güney Kore’nin ETNews tarafından hazırlanan ve LG G6‘nın piyasaya sürülmesinden sonra oldukça hızlı bir dönüş süreceğini iddia eden bir rapordur. Haber ajansı, ön siparişlerin o zamandan bir hafta önce açıklandığı söylenmesine rağmen LG’nin 10 Mart’ta mağaza içi bir tarihe yerleştiğini iddia etti. Elbette, bunun bir gerçek olduğunu henüz doğrulamamızın bir yolu yok.

 

LG G6 resmen tanıtıldı.

LG G6 ÖZELLİKLERİ – LG G6’DE NELER YENİ?

LG G6 özellikleri açısından gerçekten tekneyi canlandırabilir. İşte LG’nin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonundan bekleyecekleriniz.

 

LG G6 EKRAN VE TASARIM – 4K EKRAN, MODÜLER EKLENTİ

LG’nin 2016 amiral gemisi olan LG G5, elbette ki 5.3 inç ekrana sahipti. Çoğu telefon üreticisi, köşeden köşeye 5 inç ile 5,5 inç arasında ekran boyutları koydu ve LG’nin statükodan sıyrılma ihtimali düşüktü.

LG G5 ayrıca 1440p QHD ekran kullandı; OnePlus 3 ve Apple’ın iPhone 7 gibi rakiplerine kıyasla daha yüksek bir çözünürlük ve Samsung’un amiral gemisi Galaxy S7 ile eşleşiyor.

İyi haber şu: LG, LG G6 için 5.7 inç QHD + FullVision ekran (2,880 x 1,440 piksel) planlıyor. LG: ” akıllı telefonun neredeyse tamamı doluyor” diye açıklama yaptı.
Telefonun 18: 9 en / boy oranını kullanacağını da biliyoruz; bu, iki mükemmel kare pencere arasında yan yana çok görev yapmanızı sağlayacaktır.

LG Electronics Mobil İletişim Şirketi başkanı Juno Cho: ”FullVision’lı LG G6, film endüstrisinde uzman felsefesinden esinlenerek, 18: 9 oranlı ekranın, dijital çağda hem eski hem de yeni sinematik içeriği izlemek için en iyi çözüm olacağına inanıyordu “dedi. “Bu felsefeyi yalnızca en yeni akıllı telefonumuzla değil, 18: 9 formatını başka yollarla birleştirerek yeni bir seviyeye taşıdık. Bence kullanıcılar LG G6‘yı daha verimli hale getirdiğimiz birçok yolu takdir edecekler. ”

LG, LG G6 için 5.7 inç QHD + FullVision ekran (2,880 x 1,440 piksel) planlıyor.

LG G5‘in tasarımı, bazı raporlar alüminyum unibody şasisinin plastik gibi hissetmesini önerdikten sonra çok tartışmalı olduğunu kanıtladı. LG G5‘in metalden yapıldığı ortaya çıktı, ancak plasticky boya tabakası da içeriyordu ve bu da büyük bir karışıklığa neden oldu. Neyse ki, LG‘nin kendisi tarafından teyit edildiği gibi bu sefer tam metal bir kap göreceğiz.

Bir diğer tartışmalı LG G5 tasarım seçeneği, telefona ek işlevsellik sağlayan farklı modülleri takas etmesine izin veren ‘LG Friends’ modüler sistemiydi – bunlar arasında bir sesli DAC ve kamera geliştirmesi yer alıyordu. Ne yazık ki, sistem, LG’nin umduğu en büyük isabet olmaktan ziyade, karışık eleştirel resepsiyona indi.

Sonuç olarak, ‘Arkadaşlar’ sistemi, en azından LG’nin modüler işlevselliğin ileriye doğru hurda kırılmasını öngören ETNews‘e göre kutuya bölünebileceğini belirtti. Endüstri kaynaklarına dayanarak site şu sözleri yazdı: “BT, LG Electronics’in bir sonraki akıllı telefonu modülerleştirmemesine karar verdiğini duyurdu. Kurulu ürünler ve ses yongaları gibi karşılık gelen ürünler şu anda buna göre hazırlanmaktadır. ”

LG, ağırlıkla LG G6’nın su geçirmez olacağına, böylece kazaya eğilimli telefon kullanıcıları için iyi bir haber olduğunu söyledi.

LG G6 GÖRÜNTÜ SIZINTILARI

Tahmini piyasaya çıkış tarihi yaklaştıkça, birkaç sızdırılmış görüntünün çevrimiçi hale geldiğini gördük. Bu üçü, uzman Android blog Droid Life‘ın izniyle gösterildi:

İşte LG G6’ın internet’e sızmış fotoğrafı.
LG G6’ın internet’e sızmış fotoğraflarından cihazın arka kısmı
LG G6’nın internet’e sızmış fotoğraflarından cihazın ön kısmı

Bu görüntülerde dikkat edilmesi gereken önemli şey, telefonun çerçevesinin net bir şekilde zayıflamasının yanı sıra bir USB Type-C bağlantı noktası içermesidir. Ne yazık ki, bu kapakları doğrulamak zor.

Sonra Güney Koreli bir teknoloji blogu olan Under KG tarafından yayınlanan aşağıdaki resimleri gördük:

Güney Koreli bir teknoloji blogu olan Under KG tarafından yayınlanan cihazın arka kısmı
Güney Koreli bir teknoloji blogu olan Under KG tarafından yayınlanan cihazın yan kısmı
Güney Koreli bir teknoloji blogu olan Under KG tarafından yayınlanan cihazın ön kısmı

Son olarak, çok üretken tipster ve Venture Beat gazetesi yazarı  Evan Blass telefonun basın rengini bir siyah renk seçeneği ile ortaya çıkaran aşağıdaki görüntüyü yayınladı:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz