Galaxy S7 ile aynı gün tanıtılacak olan LG’nin yeni amiral gemisi LG G5 resmen canlı kanlı görüntülendi. Bu yeni görüntüler ile birlikte cihazın hem tasarımı hem de teknik özellikleri hakkında detaylı bilgi veriyor. Öncelikle G5’te, arka bölümüne konumlandırılan ses ve güç tuşları artık normal telefonlardaki gibi cihazın yan bölümlerinde yer alacak.

lg-g5-gorunmeye-basladi

Bunun yanında cihazın arka yüzünde 2 adet kamera, 1 adet lazer odaklama, 2 adet flash ve parmak izi okuyucusu yer alacak. Parmak izi okuyucu arka kısımda yer aldığı için telefon masanın üstündeyken telefonu açmak o kadar da kolay olmayacak.

Cihazın iç donanımına baktığımızda Snapdragon 820 işlemci kullanacak olan cihazda 4 GB RAM ve 1440×2560 piksel çözünürlüğünde 5.6 inçlik IPS LCD  ekran yer alacak. G5 21 Megapiksellik, OIS ve laser autofocus destekli bir ana kameraya ve 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir ön kameraya sahip olacak. Cihazın fiyatı ile ilgili de bir iddia ortaya atıldı. Buna göre LG G5’in fiyatı 680 dolar civarı olacak. Bu fiyat ülkemizde vergilerle birlikte 2000-2600 TL arası olacak. Cihaza ait görüntüleri aşağıda görebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz