LG G Flex 2 Küresel Olarak Satışa Hangi Tarihlerde Sunulacak

2015 Tüketiciler Elektroniği Fuarı’nda (CES) geçen ay açıklanan LG’nin kavisli akıllı telefonu G Flex 2, bazı bölgelerde zaten mevcut. ABD’de büyük taşıyıcılar zaten kullanılabilirlik tarihini açıkladı ama şimdi de küresel lansmanı için bir zaman çerçevesi var.

Koreli şirket hafta içinde LG G Flex 2’nin satış başlangıcını ​​açıklayacak. Birleşik Devletleri, İngiltere Hong Kong, Singapur, Fransa, Almanya ve Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa ve Asya gibi diğer önemli pazarlarda önemli taşıyıcılara cihazın gönderileceği açıklandı.

Şirket zaten yukarıda belirtilen piyasaların bazıları için lansman tarihini açıkladı. Yakışıklı 14 Mart tarihinde Singapur’da başlatmak için Sprint,’te olacak. Mart 13 de LG G Flex 2 teklif edilebilecek. İngiltere ise Vodafone ile cihazı sunacak ve İngiltere de 19 Mart tarihinde satış başlayacak.

LG G Flex 2 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 5,5-inç ekran, Qualcomm Snapdragon 810 işlemci özellikleri ile eşleştirilmiş 2 GB RAM, genişletilebilir depolama 16 / 32GB, optik görüntü sabitleme ile 5MP ön kamera karşı karşıya olan bir 13 MP kamerası bulunur.

 

LG G Flex 2 Küresel Olarak Satışa Hangi Tarihlerde Sunulacak
LG G Flex 2 Küresel Olarak Satışa Hangi Tarihlerde Sunulacak

İşletim sistemi olarak Android 5.0 Lollipop, 3,000mAh batarya yer alır.

Kaynak: LG

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz