Lexus LF-C2 Concept

Lexus son zamanlarda Lexus LF-LC Consept üretime gideceğini doğruladı. Bu günden sonra şirket LA Auto Show kapsamında Lexus LF-C2’yi teşhir edecek ve şirket önceki modeliyle alay etmeye başladı.

Yeni Lexus LF-C2 yavaş yavaş Lexus tarafından bir web sitesi kurulumunda açıklanıyor. Aşağıdaki fotoğraf şimdiye kadar tanıtılan arabanın nasıl göründüğünü gösteriyor. Aracın çiziminin gerçeğe ne kadar benzediğini ise sadece 55 saat sonra öğreneceğiz.

Şirket, yeni Lexus LF-C2 kavramı hakkında herhangi bir bilgi ortaya çıkarmak için erken olduğunu düşünüyor. Biz fotoğrafları incelediğimizde ne olduğunu biliyor gibiyiz ve bir Cabrio olmasını bekliyoruz.

Lexus resmen LA Auto Show’da bu Çarşamba 19 Kasım’da bir basın toplantısında yeni Lexus LF-C2 açıklayacak. O zaman konvertibl olan bu yeni konsept ile ilgili tam bilgi sahip olacağız.

Lexus LF-C2 Concept
Lexus LF-C2 Concept

Kaynak: Lexus

Paylaş
Önceki İçerikMicrosoft Surface Pro 3 Reklam Umudu
Sonraki İçerikIOS için Piconizer Kullanıp Rahat Edin
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz