Dayanıklılık odaklı Lexar Jumpdrive tanıtımı yapıldı

Hafif ve şık bir USB flash sürücüsü olan Lexar Jumpdrive; yaklaşık 52 kilograma kadar basınca, -13 derece ila 300 derece fahrenhayt arasında hava koşullarına ve 29 metreye kadar su altında kalabilme kapasitesine sahiptir.

JumpDrive ayrıca, dosyaları yolsuzluk, kayıp ve yanlışlıkla silinmeye karşı güvenli bir şekilde koruyan 256-bit AES şifrelemeli gelişmiş bir güvenlik çözümü olarak Lexar’ın tasarladığı EncryptStick Lite yazılımı ile donatılmış olarak geliyor.

Lexar JumpDrive, 150MB/s okuma ve 60MB/s yazma hızlarını desteklemektedir. 3GB’lık bir dosyanın aktarılması, standart bir USB 2.0 sürücüsü kullanıldığında geçen dört dakikayla karşılaştırıldığında bir dakika sürüyor.

Lexar Jumpdrive, USB 3.0 ve 2.0 cihazlarıyla geriye dönük uyumludur.

Lexar JumpDrive özellikleri

  • Darbe, basınç, hava durumu ve su gibi zor koşullara dayanıklı olması için oluşturulmuş dayanıklı tasarım
  • Fotoğrafları, videoları ve dosyaları, 150MB/s okuma ve 60MB/s yazma hızlarıyla hızlı ve güvenli bir şekilde aktarma
  • USB 3.1 uyumlu, geriye doğru USB 3.0 ve 2.0 cihazlarıyla uyumludur
  • 32GB, 64GB ve 128GB kapasiteleri mevcut

Lexar‘ın ürün pazarlama müdürü Yeon Kim, “Zor şartlar Lexar JumpDrive Tough ile olan ihtiyaçları karşılamıştır” dedi. “Kazalara yatkın çocuklar arasından macera meraklılarına kadar kullanıcılar, içeriğinin, en yoğun koşullarda bile güvenli ve korumalı olmasını sağlayabilir.” dedi.

Lexar JumpDrive Tough , 32GB için 19,99 dolar, 64GB için 34,99 dolar ve 128GB için 59,99 dolar fiyatla satışa sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz