Lenovo Vibe Shot Akıllı Telefon MWC’de Sunuldu!

MWC 2015 bu yıl Barcelona’da gerçekleşiyor ve orada Lenovo Vibe Shot ve A7000 şeklinde iki yeni akıllı telefonu Lenovo sundu.

Lenovo, kompakt akıllı telefon form faktörü içinde bir cep telefonu ve gelişmiş kamera deneyimi ni birleştirmek için yeni Vibe Shot akıllı telefon tasarladı.

Lenovo Vibe Shot Gorilla Glass ile korunan ve altı adet modüler objektif ve üç renkli LED flaş içeren  16 megapiksel kamera, 5 inç 1080p ekran ile donatılmıştır.

Lenovo aynı zamanda Gorilla Glass ile cihaz ve kamera lensinde arka korumalı ve optik görüntü sabitleme ile birlikte bir düşük arka ışık aydınlatma ile kamera donanımı sunar. Diğer özellikleri ise bir arada şarj edilebilir, çıkarılamaz 2,900mAh Li-Po pil ile daha fazla depolama genişlemesi için bir mikrofon SD kart yuvası bulunur.

Yeni Lenovo Vibe Shot akıllı telefon ve kamera cihazı depolama 32 GB RAM ve 3 GB tarafından desteklenen 64-bit dört çekirdekli prcoessot ile Snapdragon 615 yonga seti tarafından desteklenmektedir ve beyaz ve gri ile kırmızı olmak üzere renk aralığındaki tüm cihazlar Haziran 2015 satın alınabilir olacak.

 

Lenovo Vibe Shot Akıllı Telefon MWC’de Sunuldu!
Lenovo Vibe Shot Akıllı Telefon MWC’de Sunuldu!

349 $ fiyatlı olacak yeni Lenovo Vibe Shot hakkında daha fazla bilgi için Lenovo web sitesine göz atabilirsiniz.

Kaynak: GMS Arena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz