Lagonda Taraf Yeni Pazarlara Açılacak

Aston Martin resmen bu hafta başlarında Dubai’de Lagon Taraf’ı açıkladı ve biz şirketin yeni CEO’su Andy Palmer bir açıklamada bunu İngiltere’de de yapabilirdiniz diyerek espri yaptı.

Lagonda Taraf şu anda sadece Orta Doğu’ya özel ama Palmer uluslararası Lagonda’ya  artan ilgi  için satış stratejisi yeniden düşünülmesini istedi ve şirketin planları hakkında konuştu. Taraf, Arapça bir kelime ve geniş başarı anlamına gelir.

Dünyadan arabaya ilgi son derece yüksek olduğu için ilk tepki açıktır diğer pazarlarda bu Lagondayı sunmak için fırsatları değerlendiriyoruz diyerek konuşma yapıldı.

Lagonda Taraf önceden Tek-77 oluşturmak için kullanılan özel bir fabrikada Gaydon el yapımı tüm güncel Aston Martin ürünlerini destekleyen Aston VH mimarisine dayanır.

Araba ön Aston 565bhp 6.0-litrelik V12 paketi olabilir ve yeni sekiz vitesli ZF kutusu yeni Rapide ve Vanquish şirket tarafından kullanılan arka tekerlekleri sürüş keyfini yaratır. Bu durumda, bu araba 200mph etrafında bir hıza sahip hemen 4 saniye altında 0-62mph yapacak kadar güçlüdür.

Aston Martin Ortadoğu Lagonda Taraf sunmasının birincil nedenlerinden biri birçok bölgede Lagonda için kapı açmaktı.

CEO yeni Lagonda satın almak için fırsat bekleyenler kuşkusuz lüks otomotiv tarihinin bir parçası olmaya devam edecek araca sahip olmaktan gurur olacağından emin olduğunu söyledi.

 

Lagonda Taraf Yeni Pazarlara Açılacak
Lagonda Taraf Yeni Pazarlara Açılacak

Kaynak: bloomberg

Paylaş
Önceki İçerikTesla Roadster Yelpazesini 400 Km Artıracak
Sonraki İçerikMazda 6 Fiyatı Açıklandı
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz