Kırmızı iPhone 7 için 100 Dolar Daha Fazla Ödemeniz Gerekecek

Rob Price, tam da bir çok akıllı telefonda gördüğümüz, klasik “metal gövde, gümüş / altın / siyah ” ve cam tasarımlarının dışında farklı bir rengin olması gerektiğini düşünüyor. Yine de, bu monotonluğun ortadan kaldırılması için bir uyarı var; daha yüksek bir fiyat etiketi sizi bekliyor.

Özel baskı KIRMIZI iPhone 7, 750 dolardan, kırmızı iPhone 7 Plus 870 dolardan başlıyor ve ikisi de diğer iPhone 7 modellerinin taban fiyatından en az 100 dolar daha fazladır (jet siyah rengi hariç) Bunun nedeni, kırmızı iPhone 7’nin yalnızca 128GB ve 256GB’lık daha pahalı seçenekler için kullanılması. IPhone 7 için 650$ ve iPhone 7 Plus için 770$ olan daha ucuz 32GB seçeneğinde mevcut değil.

Apple’ın daha pahalı iPhone modellerine belirli bir renk seçeneği sunması ilk kez bu değil. Geçen yıl Jet Black iPhone 7‘yi piyasaya sürdüğünde, o zamanlardaki en çok arzu edilen yeni renk seçeneği olarak sadece 128GB ve 256GB seçeneklerinde de mevcuttu. Bu, Jet Black’in iPhone 7’sini doğal olarak diğer renk seçeneklerinden daha pahalı hale getirdi; bu da bugün hala geçerli.

Birçoğu için, özellikle bulut depolama ve bulut hizmetleri giderek daha fazla ön plana çıktığında, 128GB depolama fazla önem taşıyor. Google Foto’ı ücretsiz sınırsız fotoğraf saklama alanı olarak veya müzik akışında Spotify’ı düşünün. Fotoğraflarınızı ve müziğinizi telefonunuzda yerel olarak depolamanız gerekiyor, telefonunuzda sahip olabileceğiniz en büyük iki depolama alanı, giderek azalıyor.

Aynı zamanda, kırmızı modeli de içeren en uygun renkleri daha pahalı 128GB ve 256GB seçeneklerle sınırlandırmak, “Özel Sürüm” vibini arttırıyor.

Kırmızı iPhone 7 modelleri, 24 Mart Cuma günü satın alınabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz