Google Play mağazasındaki bu uygulama ile Android telefonunuz tamamen güvenli hale geliyor, AppLock’a şimdide parmak izi özelliği geldi bu özellik ile artık şifremi unuttum veya şifremi biliyor derdi ile uğraşmayacaksınız.

Google Play Store mağazasında AppLock uygulamasının verdiği bilgilere göre yenilik olarak sunduğu özelliklerin en başında olan parmak izi okuyucu ile şimdi AppLock dahada ilgi çekmeye başladı, parmak izinden hariç birde yeni kilit açma sayfası eklendi bu özellikte parmak izi ile birlikte dahada güçlü hale geldi.

Kilit (AppLock) Kullanıcı Yorumları

applock-kilit

Bilindiği gibi AppLock‘un en güzel özelliklerin başında Android telefonunuzda olan tüm uygulamalarınızı ayrı ayrı AppLock ile kilitleme seçeneği çok güzel düşünülmüş bir özellik, örnek verecek olursak telefonunuzu bir arkadaşınıza verdiniz fakat facebook veya twitterinizi görmesini istemiyorsunuz AppLock kilit ile ayrı ayrı kilitlediğiniz için hiçbir şekilde arkadaşınız Facebook veya Twitter’inize girme şansı olamıyor.

Bir hatırlatma yapmakta fayda görüyoruz bu uygulama çalışması için Android 6.0+ üst versiyonlarında çalışıyor, Google Play Store‘un en iyi Privacy. AppLock Kilit olduğunu söyleyebiliriz. Bu uygulamayı indirmek veya güncellemek için aşağıda verdiğimiz linkten indirip veya güncelleyebilirsiniz. link Google Play Store’daki kendi linkidir.

[appbox com.domobile.applock&hl=tr googleplay ]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz