Jaguar XE İngiltere Keşfi

Jaguar yeni arabasını olan Jaguar XE’yi  2014 Paris Motor Show‘da müjdelenmişti. Şirket yeni XE için fiyatlandırmayı da sonunda onaylamış oldu.

Jaguar XE 2015 yılında tanıtılacak ve fiyatları bir benzinli motor ile giriş seviyesi bir model için 26.995 euro ve giriş seviyesi dizel versiyonu için 29.775 euro’dan başlayacak.

Jaguar XE spor sedan kavramını yeniden tanımlıyor. Kendi sınıfında sürücünün en popüler arabası olacak. Jaguar XE’nin hafif yapısı, aerodinamik tasarımı, lüks iç dizaynı, üstün sürüş ve kullanım deneyimi şirket kurucusu Sir William Lyons vasiyetnamesinde vardı. Vizyonunda’ araba en kaplı şeydi ve hiç bu kadar canlı birşey yaratılmamıştı.’ Sözleri yer alıyordu.

Arka sürücü XE bir alüminyum-yoğun monokok kullanımını için kendi sınıfında tek araç. Birlikte çift salıncaklı ön süspansiyon ve İntegral Link arka aks ile son derece sağlam ve hafif yapıya sahip. XE’de yenilikçi kriter araç dinamikleri için esas alınmıştır.

Alüminyum yapı mühendisliği Jaguar’ın dünyanın önde gelen uzmanlıklarından, olağanüstü yakıt tüketimi ve emisyon rakamları sağlıyor. Yeni Ingenium dizel motor ile XE 75mpg ve 99g / km CO2 elde edebilirsiniz. Bu şimdiye kadar ki en verimli Jaguar.

Çeşitliliğin en üst seviyesini yaşatacak olan Jaguar XE X,  3.0 litre kompresörlü V6 motor ile gelecek. Ayrıca Jaguar F-tipi kullanılacak. sadece 4.9 saniyede 0’dan 100 km’ye çıkan araç 44.870 Euro’dan  perakende olarak satılacak.

Jaguar XE İngiltere Keşif
Jaguar XE ile Üstün Sürüş Deneyimi

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz