İşte Bu Yeni Porsche Cayman GT4!

Porsche resmen kendi popüler Cayman spor arabasının Porsche Cayman GT4 olarak yeni bir sürümünü duyurdu.

Porsche Cayman GT4 Caymanın ilk GT versiyonu ve Porsche yeni Cayman GT4 süper hızlı 911 GT3’ten gelen bazı bileşenleri kullanıyor.

Porsche’a göre, yeni Cayman GT4 North Loop of the Nürburgring turunu 7 dakika 40 saniyede etkileyici bir zamanla tamamladı.

Yeni Cayman GT4 183 ölçülü bir hıza sahiptir ve sadece 4.2 saniyede 100 km’ye ulaşır. Bu araçla kolaylıkla edebilirsiniz, motor 911 Carrera S’ten türetilmiştir. 385 HP ile 3.8 litre düz altı motoru bulunuyor. Ayrıca altı ileri manuel şanzıman özellikleri var.

Bunların yanı sıra motor yükseltmeleri ve daha fazla güç ile donatılmış yeni Porsche Cayman GT4 bazı stil yükseltmeleri verildi. Yeni bir aerodinamik paket, üç adet ön hava girişleri ve daha büyük arka kanatları bulunuyor.

Tüm Porsche modellerinde olduğu gibi, şirket işleme ve performansını artırmak için tasarlanmış seçenekler sunacak, PCCB seramik frenler yer alacak, karbon fiber inşa edilmiş olacak, Sport Chrono Paketi bir ve tam kabuk koltuklara plastik takviyesi olacak.

 

İşte Bu Yeni Porsche Cayman GT4!
İşte Bu Yeni Porsche Cayman GT4!

Yeni Porsche Cayman GT4 Mart Cenevre Uluslararası Motor Show’da dünyaya başlangıcını yapmak için bekliyor. Henüz Porsche fiyatlandırma hakkında herhangi bir bilgi verilmedi ama önümüzdeki ay daha fazla bilgiye sahip olacağız.

Kaynak: Porsche

Paylaş
Önceki İçerikBırakın Robotlar Size Hizmet Etsin!
Sonraki İçerikSamsung Hindistan’da Kaybediyor!
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz