APPLE IOS 11’DEN İLK DETAYLAR GELDİ

WWDC etkinliğine beş hafta kala, iOS 11 hala gizemini koruyor. Yaklaşan iOS özelliklerinin sıklıkla Apple‘ın yıllık geliştirici konferansının önümüzdeki aylarda olduğumgöz önüne alınırsa, sızdırma olasılıkları olduğu göz önüne alındığında, bu durum pek alışılmadık bir durum.Konferansa çok az zaman kalmasına rağmen, henüz elle tutulıur bir sızma görülmedi.

iOs 11’den gelen pek fazla bir sızıntı yok. Ancak bize bir nebze de olsa ışık tutacak olan haber Bloomberg’ten geldi. Yeniliğe göre Apple Music, büyük oranda bir yeniliğe gidiyor. Bloomberg’in verdiği habere göre, Apple Music yürütme uzmanı Jimmy Iovine, Apple Music’de önemli değişikliklerin yapıldığını aktardı. Yeniliğe dahil olan değişiklikler arasında, arka planda kalmış olan videoların, daha belirgin bir hale görünebileceğini söyledi. Bu yenilikle birlikte, videoların ayrı bir kategoride görüneceğini söyledi. Bu kategoriye gelen iOS 11 kullanıcılarının Apple Music’te  bulunan videoların hepsine ulaşabilecek ve bu videolar arasında da arama yapma imkanına sahip olacak. Bunun yanı sıra, videolar kategorize edilerek daha kolay bulunmasına da olanak sağlanacak. Bunun yanısıra, müziklerde olduğu gibi, videolar için de apple tarafından hazırlanmakta olan listelerin bulunacağı söylendi.

Iovine, “Bir müzik servisinde bir çok şarkı ve çalma listesi olması gerekiyor” dedi. “Apple Müzik’in popüler kültürde bir hareket olmasına, imzasız şeritlerden videolara kadar her şeyde yardım etmeye çalışıyorum. Bu konuda bir sürü planımız var. ” dedi.

Halihazırda Carpool Karaoke tarzında özel video serileri uğraşlarıyla duyulan Apple’ın, zamanla bu alana daha da fazla ilgi vereceği söylendi.  Videoların yanında, şarkıcılarla alakalı belgeseller ile röportajların miktar sayısında artış olacağıda söyleniyor. Apple, konferansa günler kala hiç bir sızıntıya fırsat vermiyor. Elimizde bulunan tek bilgi Apple’ın video kısmındaki bu yenilikleri. WWDC 2017 ile kafamızdaki bu soru işaretlerinin giderileceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz