İstanbul bağcılardaki banka şokunu atlatamadan bu kez de Zuhuratbaba'da bulunan İncirli PTT şubesinde soygun gerçekleşti. bir günde iki soygun ile İstanbul'da neler oluyor dedirtti, Polis geniş çaplı soruşturma sürdürüyor fail yada faillerin peşine düştü.

İstanbul bağcılardaki banka şokunu atlatamadan bu kez de Zuhuratbaba’da bulunan İncirli PTT şubesinde soygun gerçekleşti. bir günde iki soygun ile İstanbul’da neler oluyor dedirtti, Polis geniş çaplı soruşturma sürdürüyor fail yada faillerin peşine düştü.

İstanbul’da ikinci soygun Bakırköy’de Sabah saatlerinde İstanbul Bağcılar’da gerçekleşen banka soygunun ardından bu kez de Bakırköy’de bulunan bir PTT şubesi, silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Soyguncu 8 bin 500 lirayla kaçtı.

“PTT ŞUBESİNDEN 8 BİN 500 LİRAYI ALIP KAÇTI”

Olay, saat 15.00 sıralarında Zuhuratbaba’da bulunan İncirli PTT şubesinde meydana geldi. İddiaya göre PTT şubesine gelen silahlı bir kişi, önce güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi.

Daha sonra gişede çalışan memurlara da silah göstererek paraları isteyen saldırgan, kasada bulunan 8 bin 500 TL’yi alarak olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Çalışanların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri PTT şubesinde inceleme yaptı. Şubede parmak izi çalışması yapan polis, şubede bulunan güvenlik kameralarını inceledi.

Soygun anını gösteren kamera kayıtlarını da izleyen polis ekipleri, kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Ajanslar

Editörden kısa not: İstanbul’da olan bu soygunlar güvenlik zaafiyetinden mi yoksa, soyguncuların gözümü döndü anlamadık..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz