Özellikle teknoloji tutkunlarının aylardır beklediği bir ürün olan iPhone 6, sahip olduğu tasarımsal özellikleri ile zaten şıklık arayanlar için doğru bir adres olduğunu gösterdi. Şık bir kasa ile ve sırıtmayan geniş ekranı ile karşımıza çıkan telefon bütün bu fiziksel özelliklerin yanında donanımsal olarak da bizleri tatmin edeceğe benziyor.

Ürün gümüş, altın ve uzay grisi renk seçenekleri ile piyasaya sürüldü. Bunun yanında telefonun 16 GB, 64 GB ve 128 GB gibi dahili depolama seçenekleri bulunuyor. 6,9 mm’lik kalınlığı ile dikkat çeken telefon 129 gram ağırlığında. Modelin ekran boyutu 4.7 inç boyutunda.

Bunun yanında 64 bit mimariye sahip çipe sahip bir telefon ile karşı karşıya olduğumuzu belirtmekte yarar var. 8 MP’lik iSight kamera ile Apple kamera teknolojisini geliştirmiş gibi görünüyor. Bu teknoloji ile beraber 1080p HD video kaydı yapmanız mümkün hale geliyor.iPhone-6

Ön kamera ise 1.2 MP’lik çözünürlükte fotoğraf çekme imkanı sunuyor. Bunun dışında telefonun pil kapasitesi yaklaşık olarak 2.915 mAh karşımıza çıkıyor. teknolojisende.com  RAM desteği ise 1 GB. Ancak telefonun güçlü donanım parçaları sayesinde 1 GB’dan çok daha iyi bir performans sergilenebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz