iOS 8.2 Gelecek Hafta Çıkabilir

Apple muhtemelen önümüzdeki hafta iOS 8.2 mobil işletim sisteminin yeni bir sürümünü yayınlayabilir ve güncelleme önümüzdeki Pazartesi gelebilir.

BGR’ye göre, Apple en geç Pazartesi sonrası güncellemeyi yayacak. Önümüzdeki Pazartesi iOS 8.2 serbest bırakılmak için bekleniyor.

iOS 8.3 ile ilgili bazı detaylar var, Apple iOS 8.3 dört beta sürümlerini piyasaya sürülecek, zaten iki beta bugüne kadar yayımlanan yazılımlardan olmuştur.

Apple kendi Apple Watch’da önümüzdeki 9 Mart göz önüne alındığında iOS 8.2 ile önümüzdeki Pazartesi günü çıkacağı sanılıyor.

Ancak Apple Watch Nisan ayından biraz daha geç başlaması bekleniyor.  Bu nedenle Apple Watch özellikleri iOS 8.3 zamanında yayınlanacaktır.

 

iOS 8.2 Gelecek Hafta Çıkabilir
iOS 8.2 Gelecek Hafta Çıkabilir

Apple’ın iOS 8.3 ve 8.2 için çıkış tarihi hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi aldığımızda en kısa sürede size bilgi vereceğiz.

Kaynak: BGR

Paylaş
Önceki İçerikXiaomi Action Kamera Satışa Çıktı
Sonraki İçerikSonunda HTC One M9 Snapdragon 810 ile Tanıtıldı
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz