Intel NUK Mini PC Geliyor

Intel, yakın zamanda bir Core i7 işlemci ile ilk Nuc Mini bilgisayarını 2015 yılının ikinci çeyreğinde başlatmayı planlanıyor. Ama bu yeni sistemin özel kılan tek şey i7 işlemcisi değil.

Intel NUC5i7RYH da NuC ailesinin ilk üyesi Intel Iris grafik özelliği ile gelecek.

Intel’in Nuc Bilgisayar hattında en son Intel işlemciler ve ilgili teknolojiler sunan küçük form faktörlü masaüstü PC’ler vardır. Birden fazla ekranı bağlamak için HDMI ve Mini DisplayPort çıkışı Intel işlemciBroadwell, Gigabit Ethernet, 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.0, ve dört USB 3.0 portu bulunmaktadır.

FanlessTech 5500 grafik kullanılan Intel HD daha yüksek performanslı GPU ile gelecek. Intel Iris Graphics 6100 ile 28 watt Çekirdek i7-5557U işlemciye sahip olacağı bilinmektedir.

Sistem RAM 16 GB, 2.5 inç sabit disk veya SSD, bir M.2 SSD kart yuvası yer ve desteği vardır. Bu cihaz 4.5 x 4.4 x 1.9 ebadındadır. Bilgisayarın diğer özellikleri Windows 7, Windows 8.1 ve Linux için 7.1 kanal ses, NFC desteği içermesidir.

 

Intel NUK Mini PC Geliyor
Intel NUC Mini PC Geliyor

Bu ciddi bir işlem gücüne sahip ilk küçük masaüstü bilgisayar olmayacaktır. Gigabyte NVIDIA grafikleri ile Core i7 cips modelleri dahil olmak üzere, yıllardır BRIX mini masaüstü kendi çizgisinde sunulmuştur.

Kaynak: İntel

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz