ALCATEL ONETOUCH Pixi 7 Tablet

ALCATEL ONETOUCH Pixi 7 tablet önceki yıl ilan edildi ve şimdi cihaz İngiltere’de 69,99 euro için geçerli olacak.

Pixi 7 tablet 960 x 540 piksel qHD çözünürlüğe sahip 7 inç ekran ile geliyor. Cihaz üç çekirdekli 1.2GHz işlemci tarafından destekleniyor ve Android 4.4 KitKat ile geliyor.

PIXI 7 Android 4.4 – KitKat ile güçlendirilmiş kutusunun dışında kullanıcı dostu tablettir. Yapım önceden yüklenmiş uygulamalar ile birlikte geliyor. Bu Android işletim sisteminde optimize belleği ve dokunmatik ekran işlevselliği ve yeniden tasarlanmış bir e-posta gönderiyor.

Fotoğrafları hızla sosyal ağlara, yerleşik yüksek hızlı WiFi sayesinde yüklenebiliyor. Bu nedenle bol bol fotoğraf çekebilmek için bir ön kamera ve arka kamera ile PIXI 7 2 kamera ile donatılmıştır.

ALCATEL ONETOUCH Pixi 7 tabletin ön cephesinde bir 0.3 megapiksel kamera bulunuyor. Cihaz bir 2840 mAh batarya ile geliyor. Küçük ince ve daha stil duran bir tableti hafif yapısı ile her yere taşıyabileceksiniz.

ALCATEL ONETOUCH Pixi 7 Tablet
ALCATEL ONETOUCH Pixi 7 Tablet

Kaynak:  Alcatel OneTouch

Paylaş
Önceki İçerikDropbox Carousel Yakında Tabletlerde Olacak
Sonraki İçerikKontrol Ve Kolaylık İçin LG Pad
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz