LÜX DIŞ GÖRÜNÜM

Otomotiv dünyasında lüks genellikle iç tasarımı ifade etmekte. Deri kaplı, masaj fonksiyonlu, ince tahta kaplamalı ve parlak metal şalterli koltukları düşünün. En son konsepti ile Infiniti, lüks bir dış görünüşe odaklanmayı seçti.

Infiniti, QX80 Monograph konsepti lüks SUV’yı önümüzdeki hafta Salı günü, New York otomobil fuarından hemen önce tanıtımını yaptı. Bugün şirket ilk görüntü ve konsept ile ilgili birkaç ayrıntı açıkladı.

Büyük Infiniti logosu taşıyan ızgara, ön ucun çoğunu alacak şekilde büyük boyutlu görünüyor. Farlar dar aralıklarla dikkat çekiyor, boyut LED projektörlerin kullanıldığını gösteriyor.

QX80 Monograph, Ağır renklendirilmiş pencerelerle eşleşen siyah sütunlar, gövde renginde arka sütunlarla kesilen kabin etrafında siyah-beyaz bir bant oluşturuyor.
Geniş yanlar , kapıların tabanı boyunca uzanan L-şeklinde bir girinti ile kırılmış pürüzsüzlük sergiliyor.
Bunun altında, dahili bir gezinti tahtası, yolcular için aracın içine bir adım sağlamak için pratik bir ihtiyaca hizmet ediyor.

Lincoln’un geçen sene gösterdiği Navigator konseptine benzerliği var gibi.

Infiniti, konseptini “fütüristik lüks SUV tasarımının nihai ifadesi” olarak nitelendiriyor. QX80 Monograph, Nissan Armada’nın kardeşi olan mevcut QX80 SUV üzerine inşa edilmiş görünüyor. QX80, 400 beygir gücü V8 motoru ile yedi kişilik büyük bir SUV.

İlk raporlara göre, Infiniti, QX80 Monograf konseptini New York otomobil fuarı’nda gösterime sunmayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz