Infiniti Q60 Consept 2015 Öncesinde Ortaya Çıkabilir

Infiniti Detroit 2015 Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda bir yeni spor coupe konsepti göstermeyi planlıyor. Bu resmi meydana çıkarıyor Infiniti, Infiniti Q60 Konsept denilen kavram arabası tek bir teaser görüntüyü teklif etti. Görüntü arabanın sadece siluet ve araç veya onun tarzı hakkında ortaya çıkan detayları barındırıyor.

Infiniti hakkında iyi tanımlanmış konturları ve kas hatları görünüyor. Araç köşelerine itilmiş olan büyük tekerleklere sahip. Mümkün olduğunca arabanın köşelerine kadar tekerlekler daha iç odası mevcuttur. Çünkü bu araba ile ortak bir uygulama geliştirmek sağlanıyor.

Infiniti performans coupe konsepti, diğer Infiniti konsept otomobil ile görülen aynı tasarım dilini kullanacağını söylüyor. Belki de bu konsept sonunda fanlar kaygan Infiniti Q50 Eau Rouge kavramı gibi olacak ve satın alınabilir bir spor arabaya dönüşecektir. Performans, motor ya da başka bir detay hakkında şu anda Q60 için hiçbir açıklama gelmemiştir.  Adlandırma kuralına göre Q60’nın Q50 üstünde bir performans sunacağı tahmin edilmektedir. Bu bir yenilenen Nissan GT-R versiyonu da olabilir. Hepsinin yenilen hali olarak da gelebilir. Araç merakla bekleniyor.

 

Infiniti Q60 Consept 2015 Öncesinde Ortaya Çıkabilir
Infiniti Q60 Consept 2015 Öncesinde Ortaya Çıkabilir

Kaynak: Infiniti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz