İnanılmaz McLaren Otomobili Göründüğü Kadar Masum Bir Araç Değil

McLaren inanılmaz şekilde araçlar üretmeye devam ediyor. Bu ürünlerin arasına yenisi eklendi bu araç V8 özel aracıdır. Bu araç için McLaren küçük bir tanıtıma girişmiştir. Bu tür firmaların çok fazla tanıtıma ihtiyacı olmadığı halde küçükte olsa tanıtım yapmaktan geri kalmamaktalar.

McLaren ürettiği V8 ürünü rakiplerinin çok az olduğu bir sınıfta kendisini sunmakta. Bu aracın performans rakamları üst düzeyde öyle ki tam 2.8 saniyede 100 km hıza ulaşabilecek kadar üstün yeteneklerde bir araç. Yüksek mühendislik ürünü olan bu otomobil yenilikçi tasarımı sayesinde yüksek bir aerodinamik yapıya sahiptir. McLaren firmasının kuruluş geçmişi etkileyici motor sporları araçları üretmek olduğu için bu tür arabalar üretmesi sürpriz olmamıştır. P1 ürünü 903 hp motor gücü ve 900 Nm tork seviyesi ile kullanıcılarına oldukça fazla güç üretebilmek için tasarlanmış bir otomobildir. Ayrıca ikiz turbosu olan ve tam 3.8 litre V8 motor ile tam bir asfalt söken bir güce sahip olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Ayrıca içerisinde bir de elektrik motoru bulunmakta ve bu motor tamamen diğer motordan ayrı bir çalışma sistemi tarafından yönetilecek şekilde tasarlanmıştır.

Basitçe P1 otomobili olağan üstü bir makine olarak hız ve yüksek güç tutkusu olan kullanıcılarını beklemektedir.

İnanılmaz McLaren Otomobili Göründüğü Kadar Masum Bir Araç Değil
İnanılmaz McLaren Otomobili Göründüğü Kadar Masum Bir Araç Değil

Kaynak: Autoexpress

Paylaş
Önceki İçerikApple Watch Kullanıcı Arayüzünü Gösterdi
Sonraki İçerikiOS 8.2 Jailbroken Bülteni Geliyor
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz