İhtişamlı, Güçlü Ve Kaslı Yapısı İle Rocket Yollara Çıkmaya Hazırlanıyor

Güçlü motor deyince ilk akla gelecek olan otomobil markası ve modeli Ford Mustang modelidir. Tam tamına 725 hp gücündeki motoru ile büyük bir güven veren bu otomobil tamamen estetik ve büyüleyici bir görsel şölen yaratmıştır. Hibrit bir spor model arabası olan bu modelde üstün yetenekli bir araç üretmek için Ford çalışanları oldukça fazla mesai yapıyor.

Henrik Fisker ve Galpin Rocket  bu aracın üretimi için karbor fiber gövde kullanmış olup tarihin en çok sevilen otomobil serisi olan 1968 Shelby modelinden esintiler alarak üretilmiş olan bu araba oldukça güzel bir görünüm almıştır. Bu arabanın özel bir isim verilmesi için düşünen tasarımcılar bu arabaya Mustang Rocket ismini takmışlardır. Büyük bir ön ızgarası bulunan modelde V8 motor bulunmaktadır. Güçlü bir motor yapısını bu özelliğine borçlu olan otomobil sevenlerine çok güçlü bir motor ve bunun yanında hayranlık uyandıran güzellikte motor sesi sunmaktadır. Kompresörlü olan bu motor ile tam 725 hp güç üretmektedir. Bu denli büyük ve güçlü motorun kolay soğuyabilmesi için oldukça büyük bir ön soğutma ızgarası vardır.

Roket Los Angeles Auto Show’da görücülerine kendisini gösterdi ve 2015 yılında müşterilerine ilk teslimatları yapılacaktır.

İhtişamlı, Güçlü Ve Kaslı Yapısı İle Rocket Yollara Çıkmaya Hazırlanıyor
İhtişamlı, Güçlü Ve Kaslı Yapısı İle Rocket Yollara Çıkmaya Hazırlanıyor

Kaynak: Gizmag

Paylaş
Önceki İçerikNexus 6 Aralık 13’te Satışa Sunulacak
Sonraki İçerikİleri Teknoloji İle Üretilmiş Olan Uçan Robot İşçiler Göreve Hazır
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz