4 Nisan Cumartesi günü Trabzon sürmenede Fenerbahçe kafilesine silahlı saldırının faili oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Nihat S. ile Emre A.'nın ifadeleri alındığı sırada Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

4 Nisan Cumartesi günü Trabzon sürmenede Fenerbahçe kafilesine silahlı saldırının faili oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Nihat S. ile Emre A.’nın ifadeleri alındığı sırada Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne geldi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne geldi.

Fenerbahçe otobüsüne yönelik geçtiğimiz 4 Nisan Cumartesi gecesi Sürmene ilçesinde silahlı saldırı olayına karışan 2 kişinin gözaltında tutulduğu Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun gelmesi dikkat çekti.

Hacıosmanoğlu, Emniyet binasına girişinde basın mensuplarına bir açıklama yapmazken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişinin sorguları ise sürüyor.

Editörden: Umarım bu faiiler gerçektir ve Trabzon Camiası bu olaydan kurtulur, şimdi bütün fanatikler sanki Trabzonlular feneri öldürmekle suçlamaya hakaretler yapmaya başladılar, bir an önce bu olay bitmeli yoksa çok kırıcı olunmaya başlandı..

Paylaş
Önceki İçerikDünya’nın En Prestijli Arabası Rolls Royce Phantom
Sonraki İçerikCHP’li Kamer Genç’ten Haluk Koç İsyanı
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz