IFA 2014’de yeni ürününü tanıtan HTC, gündeme uygun hareket ediyor. Yeni telefonu olan HTC Desire 820’yi selfie severler için tasarlayan HTC, ön kamerasını 8 MP’le kadar yükselterek bu konuda bir öncü olma yolunda ilerliyor.

HTC firması Desire 816 model telefonuna yeni bir Desire daha ilave ettiğini duyurarak IFA’da Desire 820 ürününü tanıttı. 5,5 inç’lik bir büyüklüğe sahip olan telefonun gövdesi plastik ile kaplanmış durumda.

HTC yeni tanıttığı bu üründe birtakım geliştirmelere yaparak, kullanıcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlk göze çarpan özelliği, hemen dışarıdan belli oluyor. Bir önceki modelinde tek motifli olan HTC bu ürününde çift motif ve renge yer vererek daha renkli ve şık bir tasarım sunuyor.

HTC Desire 820 adlı ürününde ön kamera özelliğini 5 megapikselden 8 megapiksele çıkartarak selfie severler için daha kaliteli bir görüntü sunuyor. Selfie severler için kaçırılmayacak bir ürün olarak göze çarpan HTC Desire 820’nin arka kamerası ise 13 megapiksele sahip Aynı zamanda cihaz, HTC’nin fotoğraf geliştirme işlemlerini de üzerinde bulunduruyor.  Gelen özellik sayesinde hareketli görüntüleri ardı ardına çekim yaparak yakalama fırsatı sunan ürün oldukça iyi görünüyor.

Boomsound ses teknolojisine sahip olan HTC Desire 820, 64-bit mimarili Snapdragon 615 ile karşımıza geliyor. Ayrıca telefon yapısı gereği üst seviye telefonlarının sahip olduğu aksesuarları da destekleyerek, farkı ortadan kaldırıyor.

Desire 820 bu ay sonunda satışa sunulmayı bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz