HTC Tabletten Bilgi Var!

Nexus 9 tablet üreticisi olan HTC aslında kendi tabletini hazırlamakla uğraşıyor. HTC’nin yeni tabletine dair bu bilgiler ise sizi mutlu edebilir.

Tayvanlı üretici zarar döneminin ardından başarılı şekilde kar elde etmeye başladı. İyi giden işleri sayesinde yeni ürünlerin hazırlıklarına hız verdi.

Bir sonraki haftalar içinde yeni akıllı telefon modelini resmen tanıtmak için bekleyen HTC, bunun dışında tablet ve akıllı saat üzerinde de çalışıyor.

Şirketin 1 Mart tarihindeki etkinliğinde sadece bir telefon tanıtmakla yetinmeyeceği de söyleniyor ve Nexus 9‘un üreticisi adından sıyrılıp, uzun bir aradan sonra kendi tabletini tanıtarak adından söz ettirecek. Upleaks’ten kaynaklı iddialara bakılırsa HTC gerçekten geliştirmekte olduğu yeni tableti var.

Upleaks’e göre HTC yeni tabletini büyük ölçüde Nexus 9 tabanlı olarak sunacak. Yani Nexus 9 ile aynı boyutlarda olacak ancak özellikleri farklı olacak.

 

HTC Tabletten Bilgi Var!
HTC Tabletten Bilgi Var!

Özellikleri hakkında bilgi geçmeyen söylentiler, cihazın bu yılın ilk çeyreğinden önce tanıtılmayacağına işaret ediyor. Ama önceki iddialara baktığımızda da tablet metal kasayla gelecek.

Kaynak: Upleaks

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz