HTC One M8 kilitsiz ve geliştirici sürümlerine Android 5.0 Lollipop güncellemesi verdi ama şimdikiler için yine bir gecikme söz konusu oldu. Bazı kesimlere dağılan güncellemeyi alan kişilerden geri kalanı güncelleme almak için biraz daha beklemek zorunda kalabilir.

HTC Mo Versi hatasını düzeltmek için çalışıyor. Şirket HTC One M8 ve HTC One M7 için, 1 Şubat’ta başlayacak olan güncellemeyi erteledi.  Güncelleme ile sorunlar olduğunu bir blogta duyuran şirketin açıklamasına bir göz atalım.

-Biz kod çıktığından beri Google ve bizim taşıyıcı ortakları ile laboratuvarlarda çalışır olduk ve bugüne kadar büyük ilerleme kaydettik. Ancak bu güncellemedeki ilerleme yavaş oldu ve bu sürüm ile birçok sorunla karşılaştık. Biz özenle bazı hataları düzeltmek için çalışıyoruz ve mümkün olduğunca hızlı şekilde Google’ın düzeltmeleri içermeye çabalıyoruz. Ancak herkesin iyi çabalarına rağmen HTC One (M8) ve HTC One (M7) bazı taşıyıcı sürümleri 1 Şubatta çıkmayacak. 90 günlük bir süre içinde teslim taahhüt edilirken, daha kararlı olduğumuzu güncellemeler yapmak için tasarlanmış olan deneyim ile sizlere göstereceğiz.  -HTC’s Mo Versi

 

HTC One M8 ve M7’e Lollipop Gecikmesi
HTC One M8 ve M7’e Lollipop Gecikmesi

Dürüst olmak gerekirse, herhangi bir sorun ve hata düzeltmeleri olmadan bir güncelleştirme almak kötü olurdu. Daha önemli olan biraz uzun sürse de iyi bir kullanıcı deneyimi ile kullanıcılara hizmet vermektir.

Kaynak: HTC

Paylaş
Önceki İçerikHuawei Ascend P8 15 Nisan’da Satışa Sunulacak
Sonraki İçerikCyanogen Markası Kalkıyor
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz