HTC’DEN BEKLENMEDİK GÜNCELLEME!

T-Mobile beklenmedik bir olayla döndü. Android 7.0 Nougat‘ı HTC One (M8) için test etmeyi bitirdiğini açıkladı ve güncelleme indirilebilir durumda. Üç yaşındaki bir telefonun hala Android 7.0 Nougat gibi önemli bir yazılım güncelleştirmesinin olduğunu görmek oldukça şaşırtıcı. T-Mobile tarafından yapılan bu gerçekten bir hata değilse, HTC’nin Mart 2014’te piyasaya sürülen bir akıllı telefon olan One (M8) ‘yi desteklemeye karar vermesi dikkat çekici olacaktır.

T-Mobile’ın ve Amerika’daki diğer birkaç operatörün bir yıl önce Android 6.0 Marshmallow’u Bir’e (M8) ittiğini belirtmek gerekir. T-Mobile, 24 Mart 2017’de HTC One (M8) sahiplerine Android 7.0 Nougat‘ı indirebileceklerini bildirmek için çevrimiçi destek sayfasını güncelledi.

Ne yazık ki, konuyla ilgili ek kanıtımız bulunmadığından, HTC One‘a (M8) sahip T-Mobile’ın bir müşterisiyseniz, güncellemeyi daha önce aldıysanız yorumlarınızı bize bildirin.

Yine de, HTC’nin en popüler amiral gemilerini yazılım açısından güncel tutmak için gösterdiği tüm çabalarla, bunun ardından bir (M8) için önemli bir güncelleme olacağını düşünmüyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz