Hızlı Bir Araç Chevy Chaparral 2X Görücüye Çıktı

Chevy ürettiği araç ile gelecek yüzyıllara ışık tutmak için elinden geleni yapmış. Üretim yaptığı Chevy Chaparral 2X ile kendi klasmanındaki araçları estetik tasarımı ile fethediyor. 900 hp gücü ile Auto Show da kendini ziyaretçilerine gösterdi. Şık görüntüsünün yanında pistlerde rüzgar gibi esmesi için tasarlanmış olan kompozit şasisi ve otomatik şanzımanı ile yarışlar için tasarlanmış anahtar teslim işler yapan Chevy fimasına oldukça yakışmış.

En heyecan verici tasarımları incelemek için Auto Show alanına tasarımcılar ve başka firmaların mühendis ve teknik elemanları akın etti. En çok ilgiyi çeken arabaların arasında olan Chevy Chaparral 2X uzun gövdesi ve baglantıları ile uzanmış bir şekilde duran kollar ve bacakları ile kaba bir insan portresini andırıyor. Motor sürücülerinin duruş pozisyonu halini alan araç için bu tasarım bir tesadüf değil bu şekilde üretiminin olmasını mühendisler teknik bir çalışmanın sonunda buldular.

Bu aracın özelliklerinden bir tanesi de iskelet kompozit şasi ve sürücü kontrollü aerodinamik bir sistemle bütün üzerinde bulunan kiloyu aşağıya çekmek için kullanılmış. Ayrıca uzay seyahatlerinden esinlenerek burada kullanılan teknolojiyi bu aracın üzerinde kullandılar. Bu araç bu kadar fazla özelliği ile tam 1,5 saniyede 100 km hıza ulaşabiliyor. Oyun kullanıcıları da bu aracı sanal alem de zaman kaybetmeden Gran Turismo 6 sayesinde kullanabilecekler.

Kaynak: Gizmag

Hızlı Bir Araç Chevy Chaparral 2X Görücüye Çıktı
Hızlı Bir Araç Chevy Chaparral 2X Görücüye Çıktı

 

Paylaş
Önceki İçerikMeegoPad T01 Bay Trail Windows Mini PC Satışa Çıktı
Sonraki İçerikKablosuz Kayıt Keyfi İçin Mikme Kablosuz Akıllı Mikrofon
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz