Hayatın Fotoğrafı Samsung WB 150 İncelemesi

Hayatın Fotoğrafı Samsung WB 150 İncelemesi

Teknoloji ilerledikçe farklı yollara girmeye başlıyor. Artık fotoğraf makineleri de dijital ortama girdi ve ayrıca gelişmiş bağlantı sistemleri ile dünyaya bağlanabiliyor. Gelişmiş kamera sistemlerinden olan Samsung Smart Camera WB 150 F te bunlardan sadece biri siyah ve beyaz renk seçenekleri ile kullanıcılarına seçenek sunmaktadır. Profesyonel olmanın en basit yolu sloganı olan bu cihaz ile kolayca fotoğraf çekebilecek ve sevdiklerinizle paylaşabileceksiniz. 720p HD film kaydı yapabilecek olan bu cihazın 18x zumu olmasının ayrıntılı özelliklerinden sadece bir tanesi.

Wi-Fi bağlantı özelliği ile resimlerinizi istediğiniz ortamda paylaşabilirsiniz. Ayrıca çekmiş olduğunuz resimleri birleştirerek farklı tasarımlarla arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Etkin piksel özelliği ile 14.2 MP görüntü kalitesine sahip olan bu cihaz sizi fotoğraf çekmede doyuracak. Gelişmiş kendi ekranı ile 3.0” ekran büyüklüğüne sahip olup bu ekran ile gelişmiş parlaklık ve renk sunarak kullanıcılarını bu yönüyle de memnun etmeyi başarmıştır.

Gelişmiş ve profesyonel olmanın kolay yollarından biri olan bu kamera sizin için en iyisi olması için tasarlandı. Performans özellikleri bakımından puanlandırma yapılır ise kullanıcılarından performans ve tasarım olarak 5 üzerinden 4.5 puan almış ve kullanıcılarının takdirini kazanmıştır. Kısacası gelişmiş bir fotoğraf makinesi kullanmak isteyenler bu cihazı almada gecikmesinler.

Kaynak: dpinterface

Hayatın Fotoğrafı Samsung WB 150 İncelemesi
Hayatın Fotoğrafı Samsung WB 150 İncelemesi
Paylaş
Önceki İçerikMinix Neo X8-H Plus TV Kutusunu Tanıttı
Sonraki İçerikAcer TravelMate B115 Taşınabilir Dizüstü Satışa Çıkacak
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz