Harley-Davidson Markası Ve Motosiklet Tutkusu

Farklı motorların başında gelen HarleyDavidson markası yeni teknoloji ile üreteceği motosikletlere her geçen gün yenisini ekliyor. Bu tasarım aşamasında olan bu markanın ileriki hedeflerinde elektrikli motorlarda bulunmakta. Motor kavramını sürekli geliştirmek amaçlı üretim yapan Harley-Davidson büyük bir motosiklet üreticisi olmaya, bu gelişim aşkıyla daha uzun yıllar devam edecektir.

V-ROD aralığı için büyük firmalardan olan Porsche firması ile ortak olarak çalışıp üretimini yaptıkları kurşun devrim motoru olarak adlandırılan echo motorunun ismini Devrim X koymuşlardır. Tam 492 cc motor gücü bulunan bu motor 3500 rpm tork ile 40 Nm güç üretmektedir. Yakıt ekonomisi bakımından sınıfının iyileri arasında olmuştur öyle ki 13,2 litre yakıt tankı ile şaşırtıcı şekilde tam 360 km yol alabilmektedir. Yapısı itibariyle 709 mm koltuk yüksekliği bulunmakta. Bütün Harley modelleri tasarımında özelleştirmeye izin vermektedir. Bu özelliği ile kullanıcılarına verdiği önemi somut şekilde göstermektedir. Harley hayranları her sene yeni modellerin özelliklerini daha yakından takip etmeye devam ediyor. Tercihindeki en önemli özellikte daha önce bahsettiğimiz kişiye özel tasarım yapılmasına izin vermesi ve bu sayede satış rakamlarını arttırmak amaçlanmaktadır.

Kullanıcıları için bir tutku haline gelmiş olan bu HarleyDavidson motorları bütün dünyada hayranlık uyandırmaya devam ediyor.

Harley-Davidson Markası Ve Motosiklet Tutkusu
Harley-Davidson Markası Ve Motosiklet Tutkusu

Kaynak: Gizmag

Paylaş
Önceki İçerikLava İris Win1 Windows Phone Aygıtı Mı?
Sonraki İçerikKişisel Büyük Ekranda hdmyboy Game Boy Klasik Oynayabilirsiniz
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz