277 $ için geçen hafta başlatılan yeni HANNspree Micro PC, Windows 8.1 ile ilgilenen herkes için geliyor. Mikro PC yaklaşık 500 $ için bir dokunmatik ekran ile 23 inç monitör içeriyor.

Yeniden oluşturulan HANNspree Micro PC 2 GB RAM tarafından desteklenen Intel Atom Z3735F Bay Trail işlemci ile güçlendirilmiş ve daha da genişlemesi için kullanışlı bir microSD kart yuvası ile birlikte dahili bellek 32 GB ile geliyor.

Birlikte 23 inç monitör 1920 x 1080 piksel çözünürlük sağlıyor ve HannsG dokunmatik monitör olarak kullanılabiliyor. Yani 10-noktalı çoklu dokunmatik giriş için destek sağlıyor ve stereo hoparlörler 1.5W ile donatılmış.

Dahası, Bluetooth 4.0 ve WiFi bağlantı 802.11bgn yanı sıra USB 2.0 ve Mikro USB bağlantılarını sahiptir. HannsG 23 inç dokunmatik monitör ve HANNspree Stick ile PC’nin HDMI çıkış konektörü kullanarak ve Windows 8’in dokunmatik gücünü yaşayabilirsiniz.

 

HANNspree Micro PC ve Dokunmatik Ekran Paketi
HANNspree Micro PC ve Dokunmatik Ekran Paketi

HANNspree Micro PC paket ayrıca kablosuz Cherry DW300 kablosuz fare ve klavye seti içerir. Yeni HANNspree Micro PC paket hakkında daha fazla bilgi için detaylar için Stick PC Store web sitesine göz atabilir ve dilerseniz 309 dolar veya yaklaşık 500 dolar üzerinden satın alabilirsiniz.

Kaynak: Liliputing

Paylaş
Önceki İçerikApple iPad Beş Yaşında
Sonraki İçerikDakele 3 iPhone 6 Gibi Görünüyor
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz